Electronic Beats Hungary
Music

Best of SPOTS programajánló: nemzetközi DJ-találkozó zajlik a héten Budapesten

Mikro programajánlónk jön!

Nemrég bemutattuk a Night Embassy of Budapesttel közös SPOTS programunkat, aminek a leglényege, hogy feltár olyan szuper helyeket, amik valamilyen jól körülhatárolható okból hozzájárulnak a főváros kulturális és közösségi pulzálásához. Leginkább ezekből a helyekből – de rajtuk kívül adott esetben másokból is, amikből persze a jövőben szintén SPOT-ok válhatnak – mostantól minden hétfőn érkezünk egy kisméretű programajánlóval. Hétfő van, tehát így teszünk, és elmondjuk például, hogy elképesztően internacionális hétnek nézünk elébe.

Taktikus norvég taktusok? A TELEP-en fog zenélni kedden este kilenctől a kiadójával még a nagyszakállú Skatebardtól is zenéket megjelentető, amúgy éppen Budapesten élő Nikolas Aasheim.

Montréal-Lisszabon tengelyről érkező DJ a szabad ég alatt? Irány a Kertem, ami idén is a legmegkerülhetetlenebb szpot, ha arról van szó, hogy belvárosi zöldterületen keresünk szódával felütött borozási lehetőséget. Június 20-án csütörtökön ráadásul ő mixelget, és akinek ilyen című mixe van, azt meghallgatni csupa izgalom lesz! Szúnyogsprét vigyetek.

Ki akarod deríteni, mit tud Dél-Amerika klubzenei fronton? Pénteken a kikezdhetetlen Akácfa utcai klubsarokkőbe, a LÄRM-be érkezik Vandel (Medellínből) és Julio Victoria (Bogotából) megvillantani a rutint, amit magukra szedtek a színes madárpopuláció és orchideák földjén, Kolumbiában.

A trance nagyöregjét (aki már nem annyira trance-t játszik) akarod befogadni a szabad ég alatt? Szombaton az Akvárium tengerpartias hangulatokban hagyja műfűvel, növényekkel, medencékkel (!?) és nyugágyakkal beburjánzódni a teraszát – lásd a nyitóképet -, ahol nem más zenél, mint Sasha. Igen, az a Sasha.

Könyékig túrnál lemezekbe? A Dürer Kert szokásos lemezbörzéje jön 23-án vasárnap, ahol mindig le lehet vadászni egy-egy karcos gyémántot.

Ott lennél egy erdőben táncolva, ahol mindenki más is? Ezen a héten történik meg a negyedik Kolorádó Fesztivál, ha esetleg nem tudtál volna még róla, ami kizárt. Holnap pedig egy külön cikkben is megemlegetjük, mert három sor kevés rá.

Loading...