Electronic Beats Hungary
Music

Best of SPOTS programajánló: nemzetközi DJ-találkozó zajlik a héten Budapesten

Mikro programajánlónk jön!

Nemrég bemutattuk a Night Embassy of Budapesttel közös SPOTS programunkat, aminek a leglényege, hogy feltár olyan szuper helyeket, amik valamilyen jól körülhatárolható okból hozzájárulnak a főváros kulturális és közösségi pulzálásához. Leginkább ezekből a helyekből – de rajtuk kívül adott esetben másokból is, amikből persze a jövőben szintén SPOT-ok válhatnak – mostantól minden hétfőn érkezünk egy kisméretű programajánlóval. Hétfő van, tehát így teszünk, és elmondjuk például, hogy elképesztően internacionális hétnek nézünk elébe.

Taktikus norvég taktusok? A TELEP-en fog zenélni kedden este kilenctől a kiadójával még a nagyszakállú Skatebardtól is zenéket megjelentető, amúgy éppen Budapesten élő Nikolas Aasheim.

Montréal-Lisszabon tengelyről érkező DJ a szabad ég alatt? Irány a Kertem, ami idén is a legmegkerülhetetlenebb szpot, ha arról van szó, hogy belvárosi zöldterületen keresünk szódával felütött borozási lehetőséget. Június 20-án csütörtökön ráadásul ő mixelget, és akinek ilyen című mixe van, azt meghallgatni csupa izgalom lesz! Szúnyogsprét vigyetek.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Ki akarod deríteni, mit tud Dél-Amerika klubzenei fronton? Pénteken a kikezdhetetlen Akácfa utcai klubsarokkőbe, a LÄRM-be érkezik Vandel (Medellínből) és Julio Victoria (Bogotából) megvillantani a rutint, amit magukra szedtek a színes madárpopuláció és orchideák földjén, Kolumbiában.

A trance nagyöregjét (aki már nem annyira trance-t játszik) akarod befogadni a szabad ég alatt? Szombaton az Akvárium tengerpartias hangulatokban hagyja műfűvel, növényekkel, medencékkel (!?) és nyugágyakkal beburjánzódni a teraszát – lásd a nyitóképet -, ahol nem más zenél, mint Sasha. Igen, az a Sasha.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Könyékig túrnál lemezekbe? A Dürer Kert szokásos lemezbörzéje jön 23-án vasárnap, ahol mindig le lehet vadászni egy-egy karcos gyémántot.

Ott lennél egy erdőben táncolva, ahol mindenki más is? Ezen a héten történik meg a negyedik Kolorádó Fesztivál, ha esetleg nem tudtál volna még róla, ami kizárt. Holnap pedig egy külön cikkben is megemlegetjük, mert három sor kevés rá.

Loading...