Electronic Beats Hungary
Music

Londontól Torinóig rejtélyes Aphex Twin-logók bukkantak fel

Új lemez jön, vagy mi készül itt?

Aphex Twin sem a hagyományos marketingeszközök embere. Volt már fesztiválfellépése beharangozva kaparós sorsjeggyel, forgatott hivatalos videót 12 éves kölyök rendezésében, küldött fel léghajót az angol főváros fölé, árult koncertjén mindössze 500 darabos exkluzív hanganyagot előzetes bejelentés nélkül, és ha épp ahhoz volt kedve, odaadta legnagyobb underground himnuszát egy zseniális balesetmegelőzési reklámhoz.

Most pedig újabb morzsákat hintett el a rőt üstökű elektronikus püspök a rajongók izgatottságát felpezsdítendő, utalva arra, hogy talán megint készül valami. Nyilván igen, hiszen rendkívül precízen felfestett, de annál misztikusabb street art-szerűségek tűntek fel először július 30-án Londonban, az Elephant & Castle metróállomáson:

Aztán ma, július 31-én az olaszországi Torinóban is:

Semmiképp sem figyelmen kívül hagyandó tény, hogy a Warp kiadó megerősítette, hogy ez bizony egy hivatalos kampány. Magyarázatot nem fűztek hozzá, de ez borítékolható is volt.

Hogy a 2014-es Syro című album folytatásáról vagy újabb fellépések bejelentéséről esik majd szó, az remélhetőleg hamar kiderül. Mi mindenképp beszámolunk majd róla.

Loading...