Electronic Beats Hungary
Music

Adakozz az ausztráliai tűzkárok enyhítésére úgy, hogy megveszed Mall Grab, Lou Karsh és mások új zenéit

A bolygó másik féltekéjén tomboló bozóttüzek kora ősz óta tízmillió hektárnyi (összehasonlításképp: ez 190 Budapestnyi területnek felel meg) növényzetet és becslések szerint több mint egymilliárd állatot pusztítottak el.

Számos elektronikus zenész pedig úgy reagált a tragikus fejleményekre, hogy azzal mindenki jól járjon: új zenéket dobáltak fel a Bandcampre, a bevételt felajánlva a tűzkárok enyhítésére. Elsősorban ausztrál producerek jeleskedtek az ügyben:  Mall Grab, Lou Karsh, Logic 1000 és DJ Plead is közéjük tartozik – és persze több kiadó is eszmélt, úgy mint az Animals Dancing (egész januárban minden megvásárolt kiadvány után küldik a bevételt a megfelelő szervezeteknek),  a Butter Sessions és a Salt Mines (mindkettőnél január 13-ig tart az akció, szintén Bandcampről kell vásárolni), vagy éppen a Klasse Wrecks (a januári profitjaik egy részét ajánlották fel a WWF Australianak), de így tett korábban a Pelvis és a Public Possession is.

Ide is rakunk pár – jellemzően beszédes című – zenét, lehet válogatni, vásárolni, közvetve koalákat és kengurukat menteni:

De ha valaki nyílegyenesen szeretne adományozni, akkor az alábbi linkek mögött azonnal megteheti:

Fire Relief Fund for First Nations Communities
NSW Rural Fire Service
Victorian Bushfire Disaster Appeal

Loading...