Electronic Beats Hungary

Kapcsolj ki Palms Traxre a Káli-medencében július utolsó napján!

Másfél év: ennyi kényszerpihenőt tolt ránk ez a jelenség, ami az egész bolygót gúzsba kötötte, úgyhogy most már inkább a nevét sem írjuk le. Másfél év után pedig végre mi is összedobunk nektek egy szokásosan szokatlan bulit, legyen hol megünnepelni, hogy végre visszakaptuk az életünket, a valóságot, a NYARAT.

A lendületnek átadva magunkat ezúttal elrugaszkodunk a szeretett fővárosunktól, és lecuccolunk a Balaton-felvidék ékkövéhez, a szürreális szépségű salföldi homokbányatavakhoz, viszünk feszes hangtechnikát, füstölnivaló kajákat, sok finom frissítőt, táncügyekben járatos dj-ket, ti pedig hozzátok a vibeot.

Elég jó egyenletnek tűnik.

Főleg, hogy a kikapcsolódásba bekapcsolódik egy olyan ember, akit már két éve igyekszünk elhozni, és most végre sikerrel jártunk: érkezik a vintage house-t a vibráló modern klubzenékkel összeboronáló mosolygós herceg, a világszerte rajongott Palms Trax!

Őt olyan hazaiak vezetik fel és le, mint a Metronóm elektróbuli-sorozatával fontos hiánypótlást végző Aurin, a Route 8-tel közösen This Is Our Time néven kiadót is gondozó és meglepni mindig képes Soundbank, és a Santsatokról és Disko Oriente partikból régóta ismerhető Adis Abbé.

Mi több, a tavalyi háromlemezes válogatásunk során ráeszméltünk, mennyi tehetség él és lélegzik a honi elektronikus zene felfedezetlen sarkaiban, ezért egy környékbeli fiatalnak szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy szintén fellépjen. 50 kilométeres körzetből várjuk azt a lelkes jelentkezőt, aki elküld nekünk egy mixet vagy egy élő produkciót, az általunk delegált zsűri meghallgatja, kiválasztja a szerinte három legizgibb indulót, végül pedig a közönségünk kezébe helyezzük a döntési jogart. A győztest aztán felcsörögjük, hogy álljon fel a Káli-medence egy nap erejéig világot jelentő deszkáira, és mindenki nagyon jól jár. Ő fogja nyitni az eseményt. Ha érzed magadban a kraftot, akkor jelentkezz!

És hogy ne csak a nagyon várt külföldi vendégünket súrolja a rivaldafény, beszéljünk kicsit a magyar ligáról is:

Ha pedig a kikapcs után végül újra bekapcsolnál, aktiváld a korlátlan mobilnetet és beszélgetést 3, 10 vagy 30 napra! Részletek: www.telekom.hu/nyarikorlatlansag

Published July 13, 2021.