Electronic Beats Hungary

Fotókon a SANTSAT, a legígéretesebb új budapesti szabadtéri bulisorozat

A természetben elhelyezett, nappali tánc intézményének pozitív hozadékait többször emlegettük már az oldalon, legutóbb itt, és örömmel jelenthetjük, hogy az eddig meglévő hazai open air szériák mellé idén tavasszal egy újabb is becsatlakozott, fiatal és lelkes szervezőgárdával. A Pure Lust-os Kelemen Kristóf, Csörgő Marci és az Adis Abbé név alatt lemezelő Kurucz Andris alapította SANTSAT (= Szatmár to Santiago, csak fordítva) eddig háromszor történt meg, a természet ölén, becsületkasszával, és nem várt sikerrel.

Utóbbi azt mondta nekünk, hogy bár mások is tolják már a nappali bulik szekerét, ők kicsit más műfajban és kontextusban lendítik azt tovább, “a jófejség, a nyugi és nem a durva piaci szervezőelvek mentén.”

Adis Abbé a balon

“Részben ezért is döntöttünk úgy, hogy ebben a szezonban nincs publikus promóció, inkább haverjaink és a haverjaink haverjai jöttek el, és csomó embernek személyesen mondtuk el, hogy mi ez.”

Plusz azt is gondolják, hogy a bulit a tetőponton kell abbahagyni, nem akkor, amikor már ereszkedik a hangulat és szállingóznak haza az emberek, “szóval eddig mindig lelőttük tizenegy-éjfélkor.”

Hogy mikor lesz a legközelebbi és hol? Kérdezz körbe a haverjaid haverjainál, a kör végül úgyis összeér. Addig pedig mutatunk pár máshol nem látott képet az eddigi bulikról:

Fotók: Kis-Kéry Anna, Songoro Laura, Szabó R. János, Ficsór Zsolt. A SANTSAT-ot Instagramon itt érdemes követni!

Published August 14, 2018.