Electronic Beats Hungary

2021 legföldöntúlibb tripje történik meg ZSÜJA új videójában

Nem érezzük különösebben feladatunknak az olvasóközönség tudatának tágítását az ilyen-olyan pszichedelikumok hatásai kapcsán, de szerencsére a hazai EXILES kiadó most egy olyan klippel jött elő, aminek 4 perc 48 másodperce akár egy ismeretterjesztő kisfilm is lehetne a témában. (Persze ezt nem tudjuk, csak tippeljük!)

A transzcendentális húrokat ijesztően őszintén megpengető klip – ami egészen a közepéig elhiteti magáról, hogy nem fog már más történni benne, mint hogy egy androgün alak mocsárfürdőzik valami ismeretlen dimenzióban – Ultrabianka agyából tört elő, mégpedig a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem elektronikus zenei médiaművész diplomása, az indie játékfejlesztőként is dolgozó Liszkai Zsanett, azaz ZSÜJA egyik friss, szintén nem evilági hangulatokkal épülő zenéjére.

Nem nagyon tudunk mit mondani, egyelőre ott tartunk, hogy szerteszét küldtük a videót a haveri csetablakokba. Rakjátok ki nagyba, ha jót akartok:

ZSÜJA fenti zenéjéhez két másik is kapcsolódik, a megjelenés pedig annyira mai, hogy július elsejei. Kellemes utazást a repeatet követelő mágikus ambient szőnyegeken: