Electronic Beats Hungary

Vásárolj koppenhágai speedtechnót, és máris segítettél Ukrajnának

Legyen az Nene H dobhártyapukkasztóra kompresszált döngetése, Schacke forest goákat idéző tétele, Hyperaktivist dubos sodrása, Repro elbaszott szürreáltechnója vagy Vixen gyors minimáltrensze, ez a Fast Forward Productions által összegereblyézett új tizenhat trekkes válogatás raverfüllel vizsgálva szinte egyetlen pontján sem hibázik.

Ha pedig magunkhoz vételezzük a Bandcampről, akkor rögtön a kijevi K41 klub és közösségi tér által szervezett gyűjtésbe adunk bele: ők töltényeket, fegyvereket és felszereléseket vásárolnak a honvédő katonáknak, de olyanokat is támogatnak, akik Ororszország támadása miatt veszítették el a munkájukat, és képtelenek fizetni a lakhatásukat, illetve a munkájuktól megfosztott művészek szintén kapnak supportot. Bővebben róluk errefelé. Az album pedig innen érhető el:

A koppenhágai Fast Forward 2015-ben bontotta szárnyait, a nulláról felépített helyi bulikat követően mára ügynökséggé és kiadóvá is fejlődtek, és megkerülhetetlenek, ha az európai tánczenei újhullámról esik szó. Ráadásul ez a fenti már a negyedik adománygyűjtő válogatásuk, a többi szintén itt található.

 

2022 legjobb elektronikus zenéi a világból, egyetlen playlistben? Follow 4 follow.

Published October 12, 2022.