Electronic Beats Hungary

A Paperdeer videója egy nyári emlékgyűjtemény, amit mindenki magáénak érezhet

Tavaly novemberben számoltunk be arról, hogy visszatér a pulzáló elektropopos Paperdeer, és most is becsekkoltak egy zsenge klippel a Morning Swell című dalukhoz. Amit bárki forgathatott volna, aki a kezében telefont vagy Goprót lóbálva jár vakációzni, ennélfogva az egész annyira kedvesen személyes lett, hogy utána könnyen azon kaphatja magát az ember, hogy járatokat nézeget a Skyscanneren.

Ráadásul ez a duó első klipje, amiben maguk a tagok, Kiss Benjámin és Biró Norbert is feltűnnek, és az elmúlt öt év közös utazásaiba és próbáiba engednek betekintést Indonéziától Marokkón, Indonéziától Észak-Dánián és Tenerifén át a jó öreg Balatonig.

A swell egyébként egy távoli tengeri vihar által gerjesztett hullámsorozatot jelent, ami hosszú utat megtéve a partokhoz érve energikus hullámokat hoz. “A helyi szél által dagasztott hullámok általában nem elég erősek szörfözéshez. A Morning Swell azt az érzést próbálja megragadni és visszaadni, amikor az ember munkába menet előtt, még a harmatos sötétben ki tud evezni elkapni pár hullámot” – mondták a fiúk.

A Morning Swell már elérhető az összes online zeneáruházban. Második lemezük, a Pastel Days július 2-án érkezik, élőben pedig július 10-én mutatják be a Központban az OIEE társaságában. 

Published June 15, 2021.