Electronic Beats Hungary

Kemény ügy a pusztító démonszex, de LSDXOXO és Eartheater megoldja

LSDXOXO dala a Demons, róla azt kell tudni, hogy Budapesten legutóbb a CRIME meghívására járt, ezen túl pedig azt, hogy Philadelphiából származik, de az európai technounderground is egyre jobban megismeri a nevét, mivel energikus dj-szettjeiben mainstream slágerek rétegeit manipulálja össze ghetto house-zal, elektróval, Baltimore clubbal, meg ami még jön – mindezt annak oltárán, hogy visszakövetelje a teret a fekete queer művészetnek. VTSS-sel is gurított már egy szuggesztív klipet nemrég.

Hozzá csatlakozik be vendégként a csodálatos Eartheater, a három oktávban éneklő, lenyűgözően enigmatikus, multi-instrumentalista New York-i énekesnő (akinek még a művésznevén is lehet vitatkozni, hogy az akkor most fülszínházat vagy földevőt jelent, nyilván nem véletlenül), ketten együtt pedig bemutatják, milyen a vámpirikus szerelem, miközben az ablakon túli világot éppen lángok zabálják fel.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

“Baby, amikor démon alakot öltesz / Érzem a vágy fogait / Zuhanj fekete lyuk szívembe, süllyeszd bele a fogaid / Változtass meg mindent, amiben hiszek”

Gondoltuk, hátha érdekel valakit a szöveg egy meghatározó részlete.

Raushaan Glasgow, azaz LSDXOXO így elmélkedik saját daláról, ami egyébként hamarosan megjelenő albumát előlegzi meg: “a Demons egy óda a sötét, mindent felemésztő szerelemhez, ami két szenvedélyes ember között zajlik, és egészen vámpírszerű tud lenni. De vajon tényleg annyira rossz ez, ha mindkét fél erre vágyik?”

Kövess minket mindenfelé:

Published June 16, 2022.