Electronic Beats Hungary

Telekom Electronic Beats // SZELEKTOR Válogatás 2022

MEGJELENT. HALLGASD MOST🔥

((( Sok a duma? Tekerj le a linkekig! )))

 

Két év elteltével idén ismét nekilendültünk. Annak, hogy folytassuk, amit elkezdtünk. Az már az első válogatásunk során egyértelművé vált, hogy él és zenél Magyarországon egy komolyabb mennyiségű kreatív ember, akikre árnyék vetül, még nem tudunk róluk, pedig pár év múlva talán éppen rájuk fogunk hajlongni az első sorokban. Gondoltuk, változtassunk ezen, fordítsuk feléjük a reflektorokat, menjünk át egy féregjáraton ebbe a közeljövőbe, hogy ne kelljen már annyit várni. Ezért újra felhívást intéztünk: küldjön zenét, aki azt jónak érzi.

SZELEKTOR pályázatunkra végül a várakozásainkat messze felülmúlva 900+ trekket kaptunk, amik közül a szakmai zsűri (Solére, Beton.Hofi, Carson Coma, Tolo, LAU, Iamyank, és az EXILES kiadót navigáló Kolbenheyer Erik) segítségével harminchármat választottunk ki pop-, klub- és kísérleti zene kategóriában.

Eljött az idő, hogy bemutassuk a végeredményt, aminek kapcsán álljon itt még egyszer a korábban már levont tanulság:

erős az utánpótlás, mint az első napsugár a vasárnapi afteren: a tehetség 2022-ben is utat törni látszik, még akkor is, ha a tömegízlés, vagy éppen a kereskedelmi rádiók nem érdekeltek ennek elősegítésében.

Jöjjön a válogatás, három lemezen, digitálisan. Örüljetek velük és velünk – még több streaming és zeneboltos link lejjebb:

P O P 2 2
C L U B 2 2
X P E R I 2 2

Az albumokat keressétek az összes helyen:

POP22 👉 Spotify / YouTubeSoundCloud / Bandcamp / Apple Music
CLUB22 👉 Spotify / YouTubeSoundCloud / Bandcamp / Apple Music
EXPERI22 👉 Spotify / YouTubeSoundCloud / Bandcamp / Apple Music

Ma pedig ezen a szuperbulin ünnepelhetitek meg velünk a lemezt:

Insta, playlistek, minden - jöhet a follow:

Published June 09, 2022.