Electronic Beats Hungary

Ben Leavez új, nyers energiákkal indul a harcba

Múlt pénteken ünnepeltük meg egy szuperbarátságos, új kapcsolatokat szövő, új hangokkal teletöltött négyhelyszínes bulival a kizárólag hazai zenészeket szemléző új válogatásunk megjelenését. (KÉPEK ITT!)

Az eseményen feltűntek régi ismerősök is, például az első Telekom Electronic Beats triplalemez tehetségei, köztük az a Ben Leavez, akinek az előző hanganyaga egy kifejezetten mély történetnek mutatkozott, az alvási paralízistől a Holon elméletig sok minden által inspirálva. Aztán amikor Bence a Turbina színpadán villámlós-mangás pólóban tűnt fel, ami később le is került, feltárva előttünk egy kitárulkozott embert, már lehetett sejteni, hogy

itt mi változásoknak vagyunk a szemtanúi.

Bence új dalait adta elő, minden korábbinál jóval játékosabb hangvételre váltva. A szó szoros értelmében is, mintha csak valaki túlnézte volna a Stranger Thingst.

“Ősi krónikák zengenek egy próféciáról, mely megjövendöli egy ifjú bajszos titán eljövetelét, aki megmenti a magyar könnyűzenét a rock-lidércek, a trash-tündérek és a techno-szörnyek uralmától, és minden paradoxont megtestesítve elhozza a népnek a fényt az Ableton szent hegységeiben kovácsolt eklektikus popzene oltárán” – szól a sajtóanyag a Csonti95 EP-ről, aminek a címadása is beszédes.

“Csonti95 volt a gamer nevem, amikor még tíz éves kis duci kocka gyerek voltam. Ez a lemez egy tribute-nek is tekinthető a Sony Walkmanemnek, amit elloptak általános iskolában.”

Feljebb indítható!

És indítsátok el a Szelektor válogatásunkat is, itt találjátok meg az összes streaming platformon 🖤 Érdemes!

Published June 15, 2022.