Electronic Beats Hungary

Felszabadultan, szimplán csak létezni: itt a Cabrio Cat első kislemeze

Amikor tavaly nyáron zsűriztük a karanténzeneírós pályázatunkra beérkezett műveket egy budapesti kávézó titkos alagsorában, az akkor még ismeretlen nevű Cabrio Cat dalában meginduló, endorfinpukkasztó szintifutam folyamatosan visszaédesgetett magához, és azonnal tudtuk, hogy a számnak a lemezen lesz a helye. És lett is. És Johnny Jewel meg felkötheti a ceruzanadrágját.

Az énekes Dékány Anett és a Middlemist Redből ismerhető Papp Dávid alkotta duó azóta is folytatta a hullámlovaglást a melegszívű dreampop aranyló mezején, és most itt az első EP-jük, amit örömünkre mi mutathatunk meg először.

“A Neon Drive egy nyár éjszakai autózásra invitál. Szeretnénk kimozdítani a hallgatót a mostani frusztrált, sokszor melankolikus, néha már-már letargikus állapotból. Elvinni őt egy álomszerű utazásra, ahol csak pozitív vibe-ok veszik körül. Oda, ahol fellélegezhet, ahol ki tudja zárni a nyomasztó külvilágot, pár percre meg tud feledkezni a gondokról, és felszabadultan, szimplán csak létezik”

– mondta nekünk Anett, mi pedig egyáltalán nem kívánunk vitatkozni vele, hiszen a négy dal pontosan ilyen érzeteket kelt.

Nekünk pedig nincs más dolgunk, mint iderakni a Spotify-linket, SoundCloudról pedig itt rögtön indítható a kedves, lebegős álomtúrázás. Pro tipp: szombati terasznyitásokhoz kiváló kísérőzene!

Nemrég egyébként a Telekom Electronic Beats válogatás további kiválóságai is jelentkeztek újdonságokkal, az Agavoidtól egészen BÖBE-ig és Ben Leavez-ig.

Published April 23, 2021.