Electronic Beats Hungary

Atom Ricsi egy borsodi bárban hallotta meg énekelni a 16 éves Csengét, pulzáló dal lett belőle

Atom Richardról már írtunk korábban, The Sex néven vágta egyszemélyes projektbe a baltáját négy évvel ezelőtt, azt a lemezt a nyár vasakkal készült legjobbjának címére terjesztettük elő – aztán a Covid alatt kicsit eltűnt, majd visszatért saját néven további zenéket csepegtetni.

A You Are My Jungle című dalt még 2019-ben írta, készült is belőle egy változat a tehetségkutatónkon is nagyot ment Franciskadalma énekével, de a jelek szerint ez még nem lehetett az a kiforrott verzió, amire emberünk áhítozott – arra mostanáig kellett várni, amikor Ricsi egy vidéki falunap jellegű eseményre keveredve a távolból meghallotta Kaló Csenge hangját.

“A kedvenc zsórifürdői helyünk fele igyekeztünk éppen iszogatni, amikor meghallottam. Olyan energia jött egyetlen hajlításából is, hogy teljesen biztos voltam benne, egy profi ad elő. Végighallgattuk az egész előadását és valahol a Smooth Operator éneklése közben – amit úgy adott elő, hogy Sade maga is elismerően hallgatná – jöttem rá, az ő hangját kerestem.”

Csenge ráadásul korábban sosem foglalkozott elektronikus zenével, de teljes nyitottsággal állt hozzá, és úgy ügyködtek együtt, mintha évek óta összeszokott páros lennének. Ez egyben a mély-kelet-magyarországi lány első hivatalos megjelenése is, és reméljük, innen csak tovább lesz:

Kövess minket akárhol:

Published October 27, 2023.