Electronic Beats Hungary

Paul Kalkbrenner új klipje elementáris lenyomata annak, milyen érzés újra nagyon sokan együtt bulizni

A napokban számoltunk be róla mi is, hogy lezajlott a poszt-lockdown időszak eddigi legbátrabb európai fesztiválja – már csak azért is, mert ezt legalább megtartották: július első hetében a szerbiai EXIT-en összesen 180 ezren buliztak vállvetve, beoltva vagy negatív teszt birtokában, maszk nélkül. Ahogyan régen.

Ezt az ahogyanrégen-állapotot igyekezett most megragadni és feldolgozni Paul Kalkbrenner, pontosabban az ő videósa, aki egyszerűen elkísérte megbízóját egy szinte folyamatosan bekapcsolva hagyott kamerával, és hát hogy-hogy nem, a Sky and Sand szupersláger elkövetője és a Berlin Calling című szubkult film főszereplője éppen a szóban forgó fesztre ment fellépni.

Aki nem járt még az EXIT nagyszínpadán, az most jól megtekintheti magának, milyen érzés lehet egy városnyi tömeggel farkasszemet nézni, aztán megtáncoltatni a szempárok tulajdonosait:

A spanyol vokálmintával ellátott, perkusszív új trekk, a Si Soy Fuego a sajtóanyag szerint “egy lendületes üzenet, ami Paul lelkesedését fejezi ki az élő rendezvények visszatérése iránt.” Ő maga pedig egyébként októberben egy színpadias nagyturnéra is indul, Párizstól Berlinen át Amszterdamig és Londonig.

Ha te is nagyon hamar táncolnál sokakkal együtt egy extra szpoton, akkor itt a friss és forró ajánlatunk 😉

Published July 19, 2021.