Electronic Beats Hungary

A Berghain megüzente: kinyitnak

Ezen a hétvégén.

“281 nap elteltével újra találkozunk egy kertben” – írja A Világ Leghíresebb Klubja az oldalán. Ettől a szombattól kezdve tehát hétvégente ismét tánc lesz, de nem a vaksötét nagyteremben alakul a döngés, az még csukva marad, hanem kint a Berghain-kertben, szóval akkor megy a parti, ha az időjárás engedi.

Ezen a hétvégén a mi budapesti Electronic Beats Fesztiválunkat is megjárt, Panorama Bar-rezidens Paramida, az ukrán technohős Etapp Kyle és Freddy K nyitja a sort a lejátszók mögött szombaton, vasárnap pedig a technókulcsok őrzője, Ben Klock, illetve Soundstream és a New Yorkból a német fővárosba költözött Lot Radio dj, Gabrielle Kwarteng veszi át a stafétát.

A közönségre pedig szabályok vonatkoznak: csak oltottak, koronagyógyultak vagy 24 órás negatív tesztesek léphetnek be, és mindenhol maszkot kell viselni, már a sorbanálláskor is. Öröm, hogy ezúttal nincs Sven általi ajtóból visszaküldés (de feltehetőleg létszámkorlát azért lesz).

Szóval kilenc hónap elteltével újra mehetünk bergendizni – persze előtte még egyéb feltételeknek is meg kell felelni az országba lépéskor, amiket itt lehet böngészni.

Published July 09, 2021.