Electronic Beats Hungary

Partiboi69 beszorozta, aztán négyzetre emelte a dj-stream műfaját

2019-ben törte át a nemzetközi érdeklődés falát a két lábon járó, fekete bőrkabátos, idióta kilencvenes évekbeli menedzsernapszemüvegben mutatkozó ausztrál mémember, aki olyan, mintha minimum a Worst Techno Memes Ever Facebook-csoport, a posztszovjet rave-fashion és a ronda New Balance cipők szerelemgyereke lenne, ráadásul az élő lovak is a legjobb barátai:

Poén ide, geg oda, emberünktől a zenei képességeket sem lehet elvitatni, a detroitias ghetto-booty-house-elektró vonalon nagyon is szépen gurít, valószínűleg a berlini kultintézménybe, a Griessmuehlebe sem véletlenül sikerült meghívni (és tavaly egyébként a CRIME jóvoltából már a Toldiban is jelenése lett volna, de aztán #koronavírus).

Egyébként meg szögezzük ide:

mindenkinek kijár a respekt, aki igyekszik beszivárogtatni a humort egy magát túl komolyan vevő zenei szcénába.

Na, és most Partiboi69 tegnap élőzött egyet, amibe olyanokat rántott be, mint a dubstep-legenda Skream, a kaleidoszkópikusan sokféle irányban mozgó Nite Fleit és a feltörekvő Leeds-i Tañ, és hogy mindez ne legyen a tízezredik lapos stream, feltüzelte azt még mindenféle tévés vetélkedős videórészletekkel, meg másmilyen részletekkel. Meg az elmaradhatatlan hülyetánccal. Meg az avatárjával, aki egy ponton a dj-pultra ugrik fel, miközben ő a dj-pulton játszik.

Ha valaki titkos házibulikra keres alapanyagot, ne keressen tovább:

Published February 05, 2021.