Electronic Beats Hungary

Na de Rødhåd vajon felismeri a technoslágert?

Blind Test, azaz vakteszt: nemzetközi anyaoldalunk, a Telekom Electronic Beats egyik legötletesebb sorozatának a címe ez, amiben ismert dj-knek és producereknek kell meghallgatniuk, majd megnevezniük valamilyen szinten szintén ismert, de legalábbis az általános műfaji műveltség tárgykörébe tartozó zenéket – természetesen úgy, hogy le van takarva az adott lemezek borítója.

Ezek a videók nagyon kedves pillanatokat tudnak szülni, és ez derül ki a legutóbbi, 2000-es évek technóit szemléző felvonásból is, amiben a Berghain-őskövület Len Faki, a Dystopian-nagyfőnök Rødhåd, a Jujuka lemezkiadó alapítója, az orosz születésű de New Yorkban élő Julia Govor, a tokiói dark techno titán Risa Taniguchi, a legendás John Tejada, és ennek a 87-es detroiti himnusznak a készítője, Thomas Barnett feszül neki a feladatnak. Na kinek melyik megy, kinek melyik nem, és te hogy állsz ezekkel a trekkekkel?

A javasolt eljárás: pár taktus után gondolkodj el, általában 30-40 másodpercig nem lövik le a poént, addig van idő kitalálni.

A Facebook-posztunk alatt aztán bátran írjátok meg, hogy sikerült! 😉

További vaktesztek

1/2

Published November 05, 2021.