Electronic Beats Hungary

“Megpróbálunk normális életet élni, de azt csak imitálni sikerül”

A Flanger Kids videója annyira 2021, hogy annál jobban nem is lehetne.

Aki emlékszik még tavaly nyárvégi triplalemezes válogatásunkra, rogyásig tele rutinos hazai gépzenészekkel és újonnan érkező feltörekvőkkel, annak jó eséllyel beletapadt a fülébe a Flanger Kids-lányok érzékeny popzenéje – legalább egy rövid időre. Az In Your Room már címválasztásában is erre a helyzetre reagált, amiben egy egész ország vegetál most, és amiben lassan már a maszk is rágyógyul az arcunkra, a lelkünk a befordulásra, mi meg örökre a szobánkba (de reméljük, azért mégsem). A dalhoz most pedig végre megérkezett az azt megillető videó, ami még tovább bontja a témát, hogy hogyan vagyunk mi egymással ebben a szürreális krízisben.

“Az In Your Room témája a járvány okozta bizonytalanság és kilátástalanság. A helyszín egy kis szoba, amiben megpróbálunk normális életet élni, de azt csak imitálni sikerül.”

“Biciklizés helyett szobabiciklizünk, beszélgetések helyett telefonálunk, valódi érintkezés helyett eljátsszuk, hogy megöleljük egymást. A próbálkozások eredménytelenek, de reménykedünk, hogy egyszer minden helyreáll, és visszatér az élet, ahogyan ismerjük”

– mondta Gyarmati Fanny, a duó ötven százaléka, mi pedig azt mondjuk, hogy nagyon boldogok vagyunk, hogy elsőként mutathatjuk meg a végeredményt. Az utolsó képkockával meg úgyis mindenki együtt fog érezni.

A Flanger Kids bemutatkozó EP-je is érkezőben van, április elején jelenik meg a Zságer Balázs vezette Move Gently Kiadónál. Várós, ahogy mondani szokták olyan berkekben, ahol a tűpontos kifejezés is el szokott hangzani.

És egyébként a válogatásunk más szereplői is aktivizálták magukat az elmúlt hetekben, hónapokban:

Published March 07, 2021.