Electronic Beats Hungary

FKA Twigs: csináltam neked egy mixtépet

“Szia, csináltam neked egy mixtépet, mert amikor érezlek téged, akkor magamat érzem” – kezdődik a CAPRISONGS, a backuptáncosból lett brit énekesnő új megjelenése, ami a Spotin mától elérhető, hiszen ma jelent meg (lejjebb beágyaztuk, ahogy az illendő).

Nem cincálnánk agyon nagyon, de annyit elmondunk, hogy az ezt megelőző, 2019-es MAGDALENE című albumához képest – amiről akkor egy hosszabb karrierboncolgató írásban azt fogalmaztuk meg, hogy az a lemez komolyságával már Kate Bush és Björk szintjén van – ezúttal a felszabadulás életigenlő öröménekeit hallhatjuk future R&B-s köntösbe öltöztetve, egy könnyű hallgatású, pezsgő anyagot, amiről hallani, hogy lubickolhatott az elkészítésében. Négy éve, amikor tumort távolítottak el a méhéből, nagyon mélyre került, el is tűnt egy időre, hogy eléggé mély dalokkal térjen vissza, mára viszont hallhatóan összerakta magát, és talán jobban érzi magát, mint valaha.

A legboldogabb (de az intimitást nem feladó) FKA Twigs lemezre olyan neveket sikerült berántani vendégnek, mint Weeknd, Jorja Smith, Shygirl, Rema, vagy a feltörekvő angol rapper Pa Salieu. Üsd meg a play-t:

Kövess minket erre is, arra is:

Published January 14, 2022.