Electronic Beats Hungary

VTSS köszöni szépen, de új vizekre evez

Új zenével jelentkezett a trendi techno producer, és egyáltalán nem olyan, amilyenre az ember számítana. De legalábbis kizárólag techno producernek ezek után már aligha lehet majd nevezni a lengyel underground nemzetközi terepre feltört sztárját.

“A még 2020-ban készült szám egy személyes áttörés pillanatát örökíti meg, hónapokig tartó szorongás, haldokló remények és álmok után… Ez voltaképpen a saját folyamatom, ami a külvilág újraértelmezését és az örökre megváltozott társadalomhoz való újracsatlakozást illeti, mint ember és mint művész” – mondta a For Your Safety című darabról, amit most bele is lehet tömni a fülbe:

Persze aki VTSS munkásságát követi, az már eddig is tisztában lehetett azzal, hogy bő két éve nem csak az egyenes veretés izgatja a fantáziáját, ami egyébként jó dolog – mármint az a jó dolog, amikor valaki megtehet egy kreatív kanyart a pozíciójából adódóan, és meg is teszi. Ebben egyébként szerepet játszhatott az is, hogy tavaly szeptemberben Berlinből Londonba helyezte át székhelyét, amit pozitív értelemben vett kulturális sokként élt meg, egy “lehetőségként, amiben újra kitalálhatja magát”.

Kíváncsian várjuk a folytkövöt, ami egy komplett EP-ben fog alakot ölteni január 28-án, ráadásul a Ninja Tune égisze alatt.

Kövess minket itt is, ott is, mindenhol is:

Published January 08, 2022.