Electronic Beats Hungary

PLAYLIST: Rúgjuk be 2022 motorját pozitív töltetű zenékkel!

Az van, hogy bebúgattuk a Spotifyt. Hiszen ha már úgyis napjában csillió zenét hallgatunk munkaköri (nem)ártalomként, akkor arra gondoltunk, miért is ne mutatnánk be a legjobbakat nektek is.

Ennek nyomán csináltunk nemrég NIGHTRIDE címmel hipnotikus technókból álló éjjeli hazasétálós listát, ellenpárján, a DAYRIDE-on friss és felspannoló warmup hauzokat sorakoztattunk, és elgondolkodtunk azon is, mi legyen akkor, amikor az ember hazaér. Aztán összegereblyéztük 2021 száz legjobb magyar trekijét, és megtettük ugyanezt a külföldi zenékkel is.

Amit viszont még nem tettünk meg: nem üdvözöltük az újévet egy optimista válogatással.

Úgyhogy ez most megtörtént! Kizárólag feltöltő jellegű, léleksimogató, reménykeltő, vagy egyenesen hurráoptimista számokat válogattunk ki a HELLO 2020 playlistbe. Tudjuk, hogy nehezen indul az év, és amennyire megfurcsult az előző, éppen annyira fér ránk, hogy jó energiákat töltsünk magunkba. Hát íme: itt van egy sor nem olyan régi zene egymás után, villamosozós-popos elektronikáktól a vidám klubhimnuszkákon át a tekeredőbb tételekig, mind egy szálig a csillogó vájbok jegyében.

Ha van további tippetek, mi kerüljön a playlistbe, írjátok meg nekünk kommentben a vonatkozó FB-poszt alatt!

Kövess minket mindenhol:

Published January 06, 2022.