Electronic Beats Hungary

Aphex Twines óriásplakátok bukkantak fel a világ városaiban

Megint mire készülhet a rőt üstökű zseni? A kérdés indikátora azok az óriásplakátok és poszterek, amik Londonban, Berlinben, Bristolban és Los Angelesben szökkentek szárba az elmúlt egy hétben, és amiket persze elkezdtek vadul osztogatni a rajongók.

A plakáton a klasszik logó csücsül, piros koncentrikus-hullámforma vonalakkal körülölelve:

 

View this post on Instagram

Is that the #aphextwin logo?

A post shared by Hugh Freeman (@hughfreeman) on

View this post on Instagram

#aphextwin

A post shared by Myles (@mylesmanners) on

A London Design Museum jövő február közepéig látogatható elektronikus zenei tárlatán (Electronic: From Kraftwerk to The Chemical Brothers) már feltűnt egy hasonló munka Aphex Twin gyakori vizuális alvállalkozójától, Weirdcore-tól, akinek egyébként ezt a megveszekedettül jó klipet is köszönhetjük.

 

Tegnap aztán a Novation nevű gépzenés eszközöket (MIDI kontrollereket, szintiket, különféle audio interfészeket) gyártó vállalat szintén közölt az Instáján pár képet ezekről a hullámszerűen lebegő logókról, odabiggyesztve a dátumot: október húsz. Tehát minden bizonnyal lesz valami kollab a vigyorpápa és a cég között, a legesélyesebb egy Aphex Twin nevével fémjelzett kis hardware megjelenése. A kísérleti zenei műfaj örökzöld hőse egyébként dolgozott már együtt velük a Bass Station II szintetizátoron, és a KORG-gal is volt már együttműködése, szóval nem áll tőle távol, hogy ilyen kis játékszerekhez adja kölcsön a nevét.

Huszadikán minden kiderül!

Published October 08, 2020.