Electronic Beats Hungary

Amit láttam már, az nem ijeszt meg

Amikor a válogatásunk zsűrije és az egyik legjobb hangja is kijön egy-egy új videóval, akkor mit tehetünk? Hát szépen agyonosztjuk őket!

Minden szentnek maga felé, ugyebár, igaz, mi még azok sem vagyunk, de azért még mindig nem bírunk lejönni a nemrég megjelent második Telekom Electronic Beats válogatásról, és nem elsősorban azért, mert nekünk annyira jó volt rajta melózni (az volt amúgy), hanem mert tényleg mutogatnivaló lett, rogyásig friss tehetséggel.

Köztük DALMAval, akit ebben a cikkben meg is szólaltattunk már, és aki, hopp, ki is jött a lemezre felkerült dalának klipjével:

A dalról korábban azt mondta, arról szól, hogy “sokan a saját kultúrbörtönünkben élünk, hagyjuk magunkat irányítani, és bólogatunk mindenre, amire a többség is. Ez lassacskán átváltoztatja az egész életünket egy monoton szürkeséggé, és elnyomja az egyéniséget. De akkor mi értelme van így élni?”

És ha ez nem volna elég, és miért is lenne ugye, a válogatás POP albumának legjobbfej szakmai zsűrije, a Solére X Beton Hofi páros is összeállt egy dalra (aminek szövegéből a cikkünk címe is származik), és kapásból egy hatalmas grúvvalb*szott nyárisláger fless lett – nem véletlen, mert Monkeyneck is benne van a buliban produceri oldalról -, haverokkal a fürdőben és az afterben, ironikus flexeléssel meg top hülyüléssel, szóval nem létezik, hogy ezzel ne tudjanak tömegek rezonálni. Ha ilyeneken múlna az ország megítélése, az euró már 300 alatt lenne!

Még mindig menjetek rá a válogatásra, oké? 👇🤙🔥

Published July 07, 2022.