Electronic Beats Hungary

Cancel: elmondja

Új válogatásunk nemrég lezajlott bemutatóján a legelevenebb és legmotiváltabb fellépést a mindenféle értelemben sokszínű Cancel adta. Aki egy friss videóban bemutatja = saját magát.

Kenny, azaz Cancel egy ideje zsizseg már a Spotify-on zenéivel. Ezek egyik pillanatban a J Dilla-féle újhullámos, gandzsafüstben úszó jazzhiphop örökséget, egy másikban Toro Y Moi értelmiségi tengerparti chillwave-jét idézik, de abban mindig azonos nevezőn vannak, hogy szellős szerkezetben fogannak és szuperlazaságukkal reflexből bólogatásra késztetnek.

Örülünk, hogy jelentkezett a válogatásunkra, és helyet is kapott rajta, ahogyan annak is, hogy most már egy videóban is beszél magáról, ami egyben betekintést is nyújt magába, tehát az EMBERBE:

Kennynek egyébként ideje nagy részét az alkotás határozza meg, a hétköznapokban vágóként és animációsként létezik, de az logikus, hogy a zenei közegben fogjuk még látni. További fun factek róla a saját szájából:

  • Kutya mellett nőttem fel, sőt egy másodpercet sem tudok megemlíteni, hogy ne lett volna mellettem, így rengeteget foglalkozom a nevelésével, tervben van, hogy ezt majd esetleg komolyabb mederbe is tereljem. Ez is rengeteg időt és energiát igényel.
  • Nagyon adom a belsőépítészeti dolgokat. Nagy mániám volt régebben belógni az összes budapesti házba csak kíváncsiságból. Óriási spotokat láttam, rengeteg kapukódot behúztam.
  • Központi eleme az életemnek a víz, így kb minden héten 3 napra szükségem van, hogy elmenjek egy fürdőbe, ahol kicsit meg tudok nyugodni.

Most már csak a dalát hallgassuk meg:

Válogatásunk minden platformon instant hallgatható:

Kövess minket mindenhol:

Published June 23, 2022.