Electronic Beats Hungary

Tűz mixek előkarácsonyi warmupokhoz

Néha stresszteljes bír lenni az ünnepi készülődés, a válaszadások a mitvegyekneki, a honnaleszezmegaz, valamint a mikorleszmármegnyugvás kérdésekre. Fontos, hogy ilyenkor különösen figyeljünk oda a lelki békére, törődjünk egymással, és mindehhez például mellékeljünk a háttérbe jó zenéket. Mi most elsősorban friss mixekre gondoltunk, amikből összeszedünk nektek egy karácsonyfányira valót. Jó hallgatást!

Gyújtsuk be a rakettyákat egy csuklóból kirázottal: Laani nem egy szupersztár dj, de kit érdekel, ha így keni össze a dobhártyánkat mindenféle soul-infused cuccal, legyen az űrdzseszzhouse, peak time bulitrekk vagy szexuális töltetű elektró. Zenék, amiket szeretsz, csak még nem tudsz róla:

Folytassuk a fifikás klubzenék lovagjával, Four Tettel, egyenesen az üres brooklyni telken álló, újrahasznosított hajózási konténerben kialakított The Lot Radio-ból! Ami azt jelenti, hogy aki kapásból nem lábdobokra helyezett szitárokra, érdekes pulzáló kotyvalékokra, dubtechnóra ráhúzott Floating Pointsra meg hasonló bűvésztrükkökre kíváncsi, az csévéljen lejjebb, mindenki másnak kiváló szórakozást:

A magasba szálló (kezeket eredményező) örömhormonok rőtszakállú norvég koboldja, a dekkek mögött mindig pajkosan somolygó Skatebård nagyot zenélt az idei Amsterdam Dance Eventen, és erről már fel is töltötte a két órányi bizonyítékot.

Rozsdásodjunk el egy kicsit, jöjjön a keményebb szekció, már csak azért is, mert a Pont Session nevű új pesti videóstreamsorozat a Műhelyes srácokkal avatta fel első epizódját. Iderakhatnánk mindhármójukat, mert mindhárman játszottak, de ezúttal Obwigszyh-re esett a választásunk. Miért? Mert just because. Lassú techno partot mos:

Na de rántsuk feljebb az oktánszámot: Mankind, az Aether programfelelős-rezidense egy mély, szellős, ugyanakkor egy korrekt úszómedence víztükrének feszességével vetélkedő technómixet rakott össze. Fogós végig, semmi tiráda, gut gemacht!

Dr. Rubinstein egy jelenség. Eleve azzal lett a berlini underground tárgya, hogy micsoda őrületes szetteket játszik. Se saját zenék, se kiadó, csak pure dj fire. Ritka ma már az ilyen, de a Kalinyingrádban született, majd Izraelben élt, végül Németországban letelepedett Marina Rubinsteinnek minden oka megvolt rá, hogy ezt kiérdemelje, és az alábbi HÖR-ös műsor is ezt igazolja: szuperszínes kavalkád elektrótól funky technón át az acid döngölésig, mindezt persze megtámogatva a szokásos körítéssel, ami a tánc és a teli fogsorral mosolygás a keverő mögött. Je-len-ség.

 

Follow 4 follow 4 follow:

Published December 09, 2022.