Electronic Beats Hungary

Térerőmentes rave? Ezzel a kis cuccal így is megtalálod a törzsed

TOTEM Compass néven fut a kis izéka, ami lehetővé teszi, hogy a barátok négy G, sőt, mobil nélkül is megtalálják egymást zenés-táncos happeningeken. A kedves kis Kolorádók és a nagyobb szabású Ozorák örök problémája a szignálmentesség – tegyük hozzá, már akinek, a nyolcezres szintű flowing spirit souloknak ez sosem volt dilemma -, ami most áthidalhatóvá vált.

A kis eszközök szinkronizálhatók a többi hasonló eszközzel, majd attól függően világítanak, hogy a másik Compass milyen közel vagy távol van, és milyen irányban. A színes iránytű a másik párosított iránytű irányába mozog, a fény pedig a közeledéssel egyre erősödik, a távolodással pedig egyre haloványabb lesz, így a tulajdonosok gyorsan navigálhatnak a barátok felé anélkül, hogy egyáltalán csak okostelefon lenne a láthatáron.

A TOTEM Compass nyakpánttal érkezik, és be lehet állítani még azt is, hogy ha a felhasználók megtalálják egymást, a fények zenével együtt villódzni kezdjenek. Szóval ügyesen beépítették a jutalmazást is.

És a legjobb a Compass 72 órán át kitart egyetlen USB-C töltéssel, szóval egy izmosabb hétvégét bőven átfog.

Várólistára lehet feliratkozni a weboldalon, áprilistól szállítanak, iránytűkként 49 dollárért lehet hozzájutni a megváltáshoz, és az ár fokozatosan csökken, minél több egységet vásárol valaki, akár egészen 37 dollárig.

(Nyitókép: Kolorádó)

Interszociális platformjaink:

Published February 27, 2024.