Electronic Beats Hungary

Tartsanak egymással tempót a testek!

“I’m not gonna run / I’m not here to chase / feel the groove between our bodies / Keep a steady pace” – helyezi le az asztalra az állásfoglalást VTSS a friss trekkjében, amit az egykori franciaelektró hullám egyik legfontosabb nevével, Boys Boize-zal rakott össze.

A Londonban élő lengyel technohercegnő azt mondta, a szám azokra a könnyed, felhőtlen időkre akar ujjal mutogatni, amikor a house és a disco kéz-a-kézben jártak a rádióhullámokon, csak ők szerették volna ezt a könnyed felhőtlenséget eltolni a technoidabb hangzás irányába. Hogy mindez mennyire sikerült, annak eldöntését rátok bízzuk, videó is jár hozzá:

Hozzátette még azt is, hogy a dalszöveg egy csávóról szólt, akivel egyszer összeismerkedett, de aki egyszerre volt hot és hideg – “ez történik, ha két távolságtartó ember össze akar jönni, lol.”

Jelentsen ez bármit. Mindenesetre nem tartott sokáig VTSS menetelése az experimentális elektronikában, vagyis ami azt illeti, hogy újra kitalálja magát. Ugyanakkor az égvilágon semmi baj nincs ezzel – nemrég egyébként kicsit az electroclashben is megmerítkezett. Várjuk a további árnyalatokat a palettán!

Follow opciók egy jó ügy érdekében:

Published October 02, 2023.