Electronic Beats Hungary

Szemcukorka: új Bicep, Sega Bodega és Nosaj Thing videók

Vágjunk is bele, mert megint van mit nézni.

Bloggerekből a világ egyik legkeresettebb e-zenei actjévé alakult a Bicep, ezt a történetet már alighanem mindenki ismeri, és most itt az újabb epizód: a Water című új dal és a hozzá tartozó klip, amit a hozzájuk hasonlóan belfasti születésű Aoife McArdle készített. Neki jött már ki a kezei közül gyönyörű deszkásvideó Jon Hopkinsnak, reklámok a Nike-nak, Hondának, nem beszélve a Severance című sci-fi sorozat rendezéséről.

“A víz elgondolkodtatott a létezésről. Életről és halálról. Végtelen szorongásainkról és aggodalmainkról, amik néha jogosak, néha abszurdak. Most fontosabb, mint valaha, hogy legyen humorérzékünk” – mondta McArdle a saját képsorairól.

Sega Bodega, egyik házifavorit edgy művészünk is bejelentkezett egy friss klippel, itt azonban már mi is szólunk, hogy akik nehezen tűrik a villódzó képsorokat, azok inkább csak hallgassák a trekket, mert az is vadonatúj. És nem csak vadonatúj, de egy szuperérzékeny hyperpop mestermunka.

Az október végén megjelent, borzasztóan finomra hangolt, éterien lebegős új Nosaj Thing album telepakolódott vendégelőadókkal, és nevezhetjük ezek egyik csúcsválasztásának Panda Beart, aki megint hozza azt a transzcendentális éneklési stílust, aminek igéző hatása alól szinte képtelen kivonni magát a hallgató. És mindehhez most még egy, az emberi történelem mindenféle közösségi pillanatait összesűrítő kollázs-videó is készült:

Na, hát ennyidén állunk.
Hallgassatok, nézzetek, és kövessetek szuper playlisteket!

Kövess itt is, ott is, a playlistjeinket is:

Published November 11, 2022.