Electronic Beats Hungary

2022 legjobb zenéi a világból: erre is van egy playlistünk neked

Nemrég elkezdtük feltárni a hazai pályát: ebben a playlistünkben lehet követni, milyen olyan szuper teljesítmények születnek az országban, amiket ennek ellenére gyakran még a kereskedelmi rádiók sem tűznek műsorra. De mi igen, úgyhogy mehet a bekövetés, főleg, mert folyamatosan frissítjük a listát!

És pukkanhat a follow az alábbira is, mert ha már ennyire belejöttünk a frissen hangzó, előremutató, izgalmas zenék monitorozásába, akkor nézzünk már szét a határokon túl is. Ami nincs, az a stílusbeli megkötés: éppúgy elhangzik ebben a listában magas oktánszámú hyperpop, mint éjsötét techno vagy éppen behatárolhatatlan indie dalocska. Ami van: a felfedezés öröme, amit most tálcán nyújtunk át – hallgasd ezeket a dalokat, hátha lesz pár új kedvenced:

Talán mondanunk sem kell, ezt a listát is heti rendszerességgel update-eljük, úgyhogy érdemes lesz sűrűn felkeresni a Spotit, ha kíváncsi vagy, hogy éppen milyen újdonságok mennek nagyot, vagy hangoznak jól szerintünk (és talán mennek majd nagyot később).

De mindenféle más playlistünk is van, nézzetek körbe!

Ha pedig neked van egy szerinted jó saját zenéd, akkor szólunk, hogy éppen ilyeneket keresünk – idén is elindult a tehetségkutatónk:

Published March 23, 2022.