Electronic Beats Hungary

Ismét keressük a legjobb zenéket, amikből újabb válogatáslemez készül

BRÉKING! JÓ HÍR!! MEGHOSSZABBÍTVA!!! Úgy döntöttünk, szerda (április 13.) éjfélig kitoljuk a jelentkezési határidőt, hogy mindenkinek legyen ideje elvégeznie az utolsó simításokat, finomhangolásokat a zenéjén. Hajrá, sok sikert mindenkinek!

Ami jó, azt a felszínre kell hozni. Ebben mi nagyon hiszünk, ezért szeretnénk ismét láthatóvá tenni, milyen figyelemre méltó dolgok történnek a hazai kisstúdiókban, hálószobákban – és később sem engednénk el az előadók kezét a karrierjük egyengetésében. 

Első alkalommal több mint hatszáz jelentkezőből válogattuk ki azt a 30+1 zenészt, akik felkerültek végül tripla válogatásunkra, és akik közül azóta többen is szép alkotói utakat járnak be: fellépnek, fejlődnek, lemezeket adnak ki. Elmondhatatlanul jó volt ezt látni, ezért úgy döntöttünk, folytatjuk a megkezdett utat, és

április 10-ig újra várjuk a jelentkezéseket izgi pop, klub-, illetve kísérleti zene kategóriában.

Az elbírálásban ezúttal a hazai Telekom Electronic Beats tagjain kívül részt vesz majd az ország egyik legnagyobbat brillírozó rappere, BetonHofi, az elsöprő dalairól ismert Carson Coma, a Budapest-London tengelyen mozgó énekesnő, Solére, illetve a gépzenei közeg definitív alakjai: Tolo, LAU, Iamyank, és az EXILES kiadót navigáló Kolbenheyer Erik.

A három különböző műfajú albumra felkerülő tehetségek ráadásul olyan jutalmakkal is gyarapodhatnak, mint egy további alkotást segítő, Abletonnal felruházott Macbook Pro, ELLE különdíj egy feltörekvő női előadónak, illetve fellépés a Telekom VOLT Fesztiválon, vagy a Kolorádón. És lesznek olyan indulók is, akik imPro képzéshez jutnak, hogy profi szakmai stáb segítségével mélyíthessék el elektronikus zenei ismereteiket.

Ha szeretnéd a trekkjeidet a világ elé tárni, igazolva azt, hogy a magyar zenéknek is bőven van keresnivalójuk a nemzetközi mezőnyben, akkor eljött az időd – az elkészült válogatás ugyanis valamennyi jelentős streaming platformon elérhetővé válik majd. Lehet előkapni a félkész zenéket, leporolni a sávokat, kölcsönkérni a szintit, elvonulni napokra a mikrofonállvány árnyékába: a Telekom Electronic Beats helyierő-támogató projektje, a Szelektor mától tárt karokkal várja az érdekesebbnél érdekesebb zenéket, legyen az 2022 bunkertechnója vagy kedves nyári slágere.

JELENTKEZZ ITT, és szólj a zenész barátaidnak is!

Kövess minket mindenhol 👇

Published March 16, 2022.