Electronic Beats Hungary

Ismét keressük a legjobb zenéket, amikből újabb válogatáslemez készül

BRÉKING! JÓ HÍR!! MEGHOSSZABBÍTVA!!! Úgy döntöttünk, szerda (április 13.) éjfélig kitoljuk a jelentkezési határidőt, hogy mindenkinek legyen ideje elvégeznie az utolsó simításokat, finomhangolásokat a zenéjén. Hajrá, sok sikert mindenkinek!

Ami jó, azt a felszínre kell hozni. Ebben mi nagyon hiszünk, ezért szeretnénk ismét láthatóvá tenni, milyen figyelemre méltó dolgok történnek a hazai kisstúdiókban, hálószobákban – és később sem engednénk el az előadók kezét a karrierjük egyengetésében. 

Első alkalommal több mint hatszáz jelentkezőből válogattuk ki azt a 30+1 zenészt, akik felkerültek végül tripla válogatásunkra, és akik közül azóta többen is szép alkotói utakat járnak be: fellépnek, fejlődnek, lemezeket adnak ki. Elmondhatatlanul jó volt ezt látni, ezért úgy döntöttünk, folytatjuk a megkezdett utat, és

április 10-ig újra várjuk a jelentkezéseket izgi pop, klub-, illetve kísérleti zene kategóriában.

Az elbírálásban ezúttal a hazai Telekom Electronic Beats tagjain kívül részt vesz majd az ország egyik legnagyobbat brillírozó rappere, BetonHofi, az elsöprő dalairól ismert Carson Coma, a Budapest-London tengelyen mozgó énekesnő, Solére, illetve a gépzenei közeg definitív alakjai: Tolo, LAU, Iamyank, és az EXILES kiadót navigáló Kolbenheyer Erik.

A három különböző műfajú albumra felkerülő tehetségek ráadásul olyan jutalmakkal is gyarapodhatnak, mint egy további alkotást segítő, Abletonnal felruházott Macbook Pro, ELLE különdíj egy feltörekvő női előadónak, illetve fellépés a Telekom VOLT Fesztiválon, vagy a Kolorádón. És lesznek olyan indulók is, akik imPro képzéshez jutnak, hogy profi szakmai stáb segítségével mélyíthessék el elektronikus zenei ismereteiket.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Ha szeretnéd a trekkjeidet a világ elé tárni, igazolva azt, hogy a magyar zenéknek is bőven van keresnivalójuk a nemzetközi mezőnyben, akkor eljött az időd – az elkészült válogatás ugyanis valamennyi jelentős streaming platformon elérhetővé válik majd. Lehet előkapni a félkész zenéket, leporolni a sávokat, kölcsönkérni a szintit, elvonulni napokra a mikrofonállvány árnyékába: a Telekom Electronic Beats helyierő-támogató projektje, a Szelektor mától tárt karokkal várja az érdekesebbnél érdekesebb zenéket, legyen az 2022 bunkertechnója vagy kedves nyári slágere.

JELENTKEZZ ITT, és szólj a zenész barátaidnak is!

Kövess minket mindenhol 👇

Published March 16, 2022.