Electronic Beats Hungary

Ha stresszes volt a nap, akkor ezekben a budapesti helyekben gondolkodj!

Túlcsúszott a munka, ebédelni se volt időd, kiszakadt a kedvenc farmered, bent ragadt a dugóban a taxi. Ismerős? Olyannyira hétköznapi problémák ezek, hogy egy egész programfüzetet össze tudnánk rakni arról, hogy mi ilyenkor a teendő. Igazából így is tettünk.

LARM – Minden gondot beszippant a feketelyuk.

Az Instant épületkomplexum legeldugottabb táncparkettje, ami egyszerre a technósok felszenteletlen temploma, és az érdeklődőket benyelő feketelyuk. Irgalmatlan sötétségből pislákoló neonfények, gondűző hangerőszint.

Toldi: Úgy jön ki az alterkultúra a falakból, mint a stressz belőled.

Nappal mozi, éjszaka a legjobb underground koncertek és bulik helyszíne. Már pusztán emiatt a kettősség miatt érdemes ellátogatni ide, de a bulinegyed forgatagán kívül eső elhelyezkedés és a remek programok garantáltan gondot oszlatnak.

Szabihíd – Nyújtsd ki az idegeidet is egy jóféle jógával.

Ha nem a bulizásban keresed a megoldást a nap fáradalmaira, akkor feküdj ki egy jógamatracra a Szabadság-híd kellős közepén. Szólóban, vagy egy programra rácsatlakozva is megéri a Nap lebukásáig lazítani a végtagokat.

Cirko Gejzír Mozi – Ahol tuti nem rúgja meg senki hátulról a széktámlát.

Talán a legkisebb fővárosi művészmozi, ami kieső helyszínével, kedves személyzetével, és príma programjával teljes kiszakadást biztosít a hétköznapokból.

A Night Embassy of Budapesttel közös SPOTS programunkról bővebben itt!

Published April 01, 2019.