Electronic Beats Hungary

CHILLRIDE: Spotify playlistünk kanapéba süppedésekhez

Annyi zenét hallgatunk munkaköri (nem)ártalomként, hogy azok közül a jobbakat legszívesebben körjáratban zúdítanánk platós tehergépjárművekről az arra fogékonyak fülébe, de szerencsére ma létezik ennek egy szofisztikáltabb útja is: a Spotify-lista.

Csináltunk már NIGHTRIDE címmel hipnotikus technókból álló éjjeli hazasétálós listát, míg ennek ellenpárján, a DAYRIDE-on friss és felspannoló warmup hauzok sorakoznak, úgyhogy ideje volt elgondolkodnunk azon, mi történik, ha az ember hazaér. Mert egyszer az is megtörténik. Így, 2021 telén ráadásul valószínűleg már sötétben ér haza akkor is, ha délután indult el a melóból, suliból, vagy a karácsonyi shoppingból, és ilyenkor többnyire alig vágyunk másra, mint hogy elheveredjünk, és ne törődjünk tovább a mindenféle stresszfaktorral.

Új Spoti listánkra ennek megfelelően nyugizós darabokat szedtünk össze, nem kevesebbet, mint százat, az elmúlt húsz évből: ambient örökzöldek, idei chillout kihagyhatatlanok, magyar trekkek, Zen állapotba kerülő eredetileg-techno-producerek sorakoznak egymás után válogatásunkban, amin dobokat és dropokat nem nagyon, lelket békéltető zenéket viszont több mint kilenc órában lehet befogadni. Pro tipp: a karácsonyfa alatt is működőképes!

Jó hallgatást:

Kövess minket, ahol gondolsz 👇

Published December 09, 2021.