Electronic Beats Hungary

Peggy Gou bejelentette első nagylemezét

Június 7-én várományos az elektronikus tánczenei szcéna egyik legmegosztóbb karakterének debütalbuma az XL Recordingsnál. Az I Hear You a sajtóanyag szerint a 90-es évek house trekkjeinek gondtalan energiáit idézi meg, és olyan korábban megjelent zenéket is tartalmaz, mint az (It Goes Like) Nanana és a Lenny Kravitz kollabos I Believe In Love Again.

Hogy a legendás Saint Etienne-slágerre egészen barátian hasonlító dala rajta lesz-e, arról nincs hír, de talán nem is baj, ha nem lesz rajta, mert a végén még összekevernénk a kettőt, és hát ugye ki szeret összezavarodni?!

Viszont újdonság akad rajta, aminek videójában Olafur Eliasson izlandi származású dán képzőművész tűnik fel, aki nagyméretű szobrairól és különböző természeti elemeket (fény, víz, hőmérséklet) alkalmazó installációiról híres.

Peggy Gou maga így nyilatkozott a közelgő lemezről:

“Az I Hear You több, mint egy debütalbum: megtestesíti azt a számtalan órányi törekvést, hogy valami időtlen dolgot hozzak létre, egyúttal pedig azt az üzenetet is magán hordozza, hogy mennyire fontos meghallgatnunk magunkat és egymást.”

Biztosan kedves kis táncikálós hanganyag lesz, úgyhogy aki ilyesmit keres majd a balatoni napfelkeltéihez, az június 7-et írja be a kalendáriumba.

Published April 04, 2024.