Electronic Beats Hungary

Óriási empowering kutyaünnep az új Caribou videó

A 21. századi elektronikus zene és a művészi pop közös halmazának egészen különleges képességű ura Dan Snaith, azaz Caribou, aki most is éppen akkor jött ki egy újabb fülbemászó dallal, amikor az ember nem gondolná, hogy újra megcsinálja. És megcsinálja!

You Can Do It című trekkje felemelő, örömhormon-mirigyeket fakasztó, már-már összefoglalója a tőle az utóbbi években kapott, dalformátumba csomagolt pozitív megerősítéseknek. A Richard Kenworthy forgatta kisfilm főszereplői különféle kutyák, akik mezőkön, vízen és a tengerparton át rohannak, természetesen egy jól meghatározott céllal: hogy elkapják a frizbit. A metafora a szám címének tükrében alighanem mindenki számára egyértelmű. Meg egyébként is, itt az ősz, vége a nyárnak, ilyenkor jönnek csak igazán jól az ilyen optimista hátbaveregetések:

De ha te személyesen is jelen lennél egy igazán megerősítő nyárzáró eseményen, akkor gyere el velünk szeptember 11-én az Orfűi-tó partjára, ahol a brit Space Dimension Controller lép fel, és egy csomó ügyes magyar, akik szintén kozmikus előadásokkal készülnek. Nagy csillagvizsgálások lesznek, bővebben a buliról errefelé!

Kövess minket mindenhol:

Published August 28, 2021.