Electronic Beats Hungary

Zárd velünk a nyarat Orfűn, ahol a brit Space Dimension Controller lő ki az űrbe

Közös örömünk, hogy az idei nyarat visszakaptuk, és a hosszas bezártság után végre mindenki újra együtt tudott táncolni szuperjó bulikon. Mi például legutóbb Salföldön raktuk meg a tüzet, ahova az örökké mosolygós Palms Traxet hívtuk meg zenélni, Ti pedig hatalmas feelgood estét csaptatok.

Arra gondoltunk, használjuk ki az utolsó enyhe heteket és bizsergető napsugarakat, és jöjjünk össze szeptember 11-én, továbbra is távol Budapesttől, ahol úgyis annyit vagyunk együtt. Helyette ugorjunk bele a mindig szerethető Mecsek ölelésébe, az Orfűi-tó mesés partján, egy izgalmas külföldi és több magyar dj-vel, akikkel úgy tudunk búcsút inteni a vakációnak, hogy abból az energiából még 2022-ig is mosolyogva fenn tudjuk tartani az üzemi hőmérsékletet.

Ezúttal is egy nagyon érdekes figurát, a belfasti Space Dimension Controllert csábítottunk el, aki 

a vibráló naplementés dallamok, az újhullámos deephouse és az űrdiszkó háromszögelésében fog a kedvünkre tenni,

leginkább valahogy így:

És ha már ilyen űrközelire vettük a figurát, akkor a kozmikus áramlattal besodródik a tó partjára az újpesti italópápa Galactic Jackson, a trance mágiával dolgozó Nova Gravity és a progresszív pécsi e-zenei kollektíva, a déli végeken megkerülhetetlen BETWIXT két tagja is, BØC és Marion.

Nagy csillagvizsgálások lesznek!

Mi több, a tavalyi háromlemezes tehetségkutatós válogatásunk során ráébredtünk, mennyi ügyes alkotó él és lélegzik a hazai elektronikus zene felfedezetlen sarkaiban, ezért egy környékbeli fiatalnak szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy szintén fellépjen. 50 kilométeres körzetből várjuk azt a lelkes jelentkezőt, aki elküld nekünk egy mixet vagy egy élő produkciót, bármilyen formátumban – az általunk delegált zsűri aztán meghallgatja, kiválasztja a szerinte három legizgibb indulót, végül pedig a közönségünk kezébe helyezzük a döntési jogart. A győztest aztán felcsörögjük, és szeretettel várjuk a színpadra, hogy ő nyissa a nyárbúcsúztató eseményt. Törj ki a megszokott keretekből, és mutasd meg magad és a szenvedélyed – jelentkezz bátran itt!

Gyertek velünk offolódni a gyönyörű tó mellé, amikor pedig újra visszatértek a nagyvilágba, a Telekom jóvoltából egy videós stream alakjában is újraélhetitek a buliemléket. De a legjobb, ha eljöttök, ezt a salföldi buliemberek bármikor megerősítik.

Apropó, ha kedvcsinálónak visszanéznéd, hogyan múlattuk az időt az előző táncrendezvényen, akkor itt van egészben a videostream, ami lassan már százezres megtekintésnél jár:

Találkozunk a tó mellett!

(Nyitóképünk illusztráció, de azok is magyar dombok.)

Published August 26, 2021.