Electronic Beats Hungary

Meglepetés EP-vel jelentkezett be James Blake

Mielőtt bármit tennél, hadd ajánljuk figyelmedbe a frissen rilízelt SZELEKTOR 24 válogatásunkat, rajta a jelenkor izgalmas új hazai producer tehetségeivel és előadóival! ERRE TESSÉK.

Hektikus hét áll James Blake mögött, legutóbb akkor írtunk róla, amikor saját streaming szolgáltatót indított, most pedig egy meglepetés EP-vel került a figyelem középpontjába.

Szerdán és csütörtökön “különleges, eklektikus” szólókoncerteket adott, ahol saját dalai mellett többek között Frank Ocean átdolgozások is felcsendültek, ezt követte egy 12 órás buli pénteken a Knockdown Centerben, ahova olyan sztárok is beugrottak, mint a guernsey-i születésű Mura Masa, vagy Montell Fish.

Szombaton, kis levezetésnek ledobott egy szóló EP-t, CMYK 002 címmel, ami elsőre tűnhet 2010-es projektje folytatásának is, azonban Blake az X-en megerősítette, hogy az elnevezés a független kiadójára, nem pedig korai megjelenésére utal.

A négy számos EP egyik dalán (Dream (Move My Feet)), hallható Lil Yachty is, ami nem véletlen, ugyanis pár hetes infó, hogy még a hónapban kollab albumot várhatunk a rapper és a producer közreműködésében.

FOLLOW 4 FOLLOW

Published June 24, 2024.