Electronic Beats Hungary

Koronakáosz, őrület, gyűlölet: ezek voltak a hét videói

Mozgóképes válogatás! Ropogós klipek, amikre felkaptuk a fejünket, és nem bánnánk, ha mások is így járnának.

Kezdjük az énekesnő SZA legutóbbi videójával, az I Hate U címet viselő dalhoz készülttel, aminek témája egyértelmű. Szerencsére totálisan könnyű vele kapcsolódni, hiszen ki ne mercédeszezett volna le egy kapcsolati válság közepén, lucskos időben az óceánpártra? A főszereplő egyébként az a Lakeith Stanfield, aki Snoop Doggot játszotta a Straight Outta Comptonban.

Kövi ajánlatunk Tyler The Creator legrégibb harcostársától, Earl Sweatshirttől jön, aki nem véletlenül adta a Titanic nevet alábbi dalának, amihez nemsokára (január 14-én mármint) Sick! címmel további dalcsokor is csapódik majd, ezt ugyanis a koronavírus-járvány begyűrűzésekor rögzítette, amikor mindenki eléggé mélyen volt. Mint az a bizonyos hajó.

“Az emberek betegek voltak. Az emberek dühösek, elszigeteltek és nyugtalanok voltak. Belehajoltam a káoszba, mert nyilvánvaló volt, hogy az nem megy sehová. Ezek a dalok akkor születtek, amikor levegőért jöttem fel” – mondta rapperünk.

Végül nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy az absztrakt hiphop és beszívott turntablism legendája, DJ Shadow újraértelmezte az újpszichedelikus rockzenét készítő King Gizzard & The Lizard Wizard nemrégi dalát, amihez John Angus Stewart egy crazy képfolyamot rögzített, amiben van minden, klubban megmenéstől driftelő autó melletti még túltoltabb táncig. Abból most kivételesen nem kérnénk, amiből a főhős (egyébként az ausztrál rádiós és szatirikus dokumentumfilmes) fogyasztott.

Kérjük, tartsanak velünk következő válogatásunkkor is, addig pedig like és iratkozzanak fel csatornáinkra, stb.

Itt lehet feliratkozni a csatornáinkra!

Published January 09, 2022.