Electronic Beats Hungary

Koronakáosz, őrület, gyűlölet: ezek voltak a hét videói

Mozgóképes válogatás! Ropogós klipek, amikre felkaptuk a fejünket, és nem bánnánk, ha mások is így járnának.

Kezdjük az énekesnő SZA legutóbbi videójával, az I Hate U címet viselő dalhoz készülttel, aminek témája egyértelmű. Szerencsére totálisan könnyű vele kapcsolódni, hiszen ki ne mercédeszezett volna le egy kapcsolati válság közepén, lucskos időben az óceánpártra? A főszereplő egyébként az a Lakeith Stanfield, aki Snoop Doggot játszotta a Straight Outta Comptonban.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Kövi ajánlatunk Tyler The Creator legrégibb harcostársától, Earl Sweatshirttől jön, aki nem véletlenül adta a Titanic nevet alábbi dalának, amihez nemsokára (január 14-én mármint) Sick! címmel további dalcsokor is csapódik majd, ezt ugyanis a koronavírus-járvány begyűrűzésekor rögzítette, amikor mindenki eléggé mélyen volt. Mint az a bizonyos hajó.

“Az emberek betegek voltak. Az emberek dühösek, elszigeteltek és nyugtalanok voltak. Belehajoltam a káoszba, mert nyilvánvaló volt, hogy az nem megy sehová. Ezek a dalok akkor születtek, amikor levegőért jöttem fel” – mondta rapperünk.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Végül nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy az absztrakt hiphop és beszívott turntablism legendája, DJ Shadow újraértelmezte az újpszichedelikus rockzenét készítő King Gizzard & The Lizard Wizard nemrégi dalát, amihez John Angus Stewart egy crazy képfolyamot rögzített, amiben van minden, klubban megmenéstől driftelő autó melletti még túltoltabb táncig. Abból most kivételesen nem kérnénk, amiből a főhős (egyébként az ausztrál rádiós és szatirikus dokumentumfilmes) fogyasztott.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Kérjük, tartsanak velünk következő válogatásunkkor is, addig pedig like és iratkozzanak fel csatornáinkra, stb.

Itt lehet feliratkozni a csatornáinkra!

Published January 09, 2022.