Electronic Beats Hungary

Kobanya3000 ajándéka a nyárra

Mielőtt bármit tennél, hadd ajánljuk figyelmedbe a frissen rilízelt SZELEKTOR 24 válogatásunkat, rajta a jelenkor izgalmas új hazai producer tehetségeivel és előadóival! ERRE TESSÉK.

A két évvel ezelőtti válogatásunkon egy elektrósűrű trekkel bejelentkező , de a hazai Dalmata Daniel kiadó Ukrajna-támogató lemezén is szereplő Kobanya3000 kijött egy ötszámos retrospektív EP-vel, rajta régebbi, 2019 és 2022 közti zenékkel, amik hát: jók.

Többnyire amúgy midtempo hauzok: a 6AM SGT tényleg szépen festi le a címét álmos pad-ekkel és egzotikus hangokkal, tehát mintha tényleg hajnali hatkor esnénk be a szingapúri Airbnb ágyába; a Polyvox Breaks (Astral Ghetto Mix) már ámenesen megtörögetett változatban hozza a valóságból kiemelő melanko-fantazmo hangulatot; a fanki Hoods Uppal már betáncolunk a sikátorba; a sokszor hallott hype-sikongatás feelgood csomagolásban érkezik a Pangea Breakzben; az Esja pedig emberünk nyolcvanasévek-inspirálta alteregójának, Tommy Huracánnak az agyszüleménye, ennek megfelelően kap is egy vastagon kent beszívott szintifunkwave alapot ez a lassú burner.

Ha támogatnátok az alkotót, ami mindig egy szép dolog, akkor ne csak streameljétek, de vásároljátok is meg digitális a hanganyagot a Bandcampen.

Published June 11, 2024.