Electronic Beats Hungary

Bekø feltalálta a magashegyi levegős tánczenét

Mielőtt bármit tennél, hadd ajánljuk figyelmedbe a frissen rilízelt SZELEKTOR 24 válogatást, rajta a jelenkor izgalmas új hazai producer tehetségeivel és előadóival! ERRE TESSÉK.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ebben a pokoli tiktokrave-időszámításban is megadjuk a trendvonatoktól független, mindig időtlen, szállós, dubby cuccoknak azt, ami jár: a hallgatást. Főleg, ha azt egy olyan magyar készítette, aki egyébként az első válogatásunkon is szerepelt!

“Eléggé eklektikusra sikerült EP, a Highlands Springs egy rendes hegyi kirándulás nekem, ami aztán átfut egy klasszikusabb vonalra a Kopár Szík Sarjával, ami jelenleg az ars poeticám is lehetne, alföldi gyerekként meg hatványozottan érvényesnek tartom magamra nézve. A Követ Az Őz He’ ami egy görbébb estén megfogant ötletből származik, eggyel morcosabb, durcásabb hangvétellel, mint az előbbi kettő. Az EP címadója a finálé, ami a Quintessence cím alatt behúz egy pszichedelikusabb spirálba a dubszálloda (lol) égisze alatt. Ezt valahogy Ozora után kezdtem el összerakni, ha nem tévedek” – mondta el nekünk az alkotó.

A hangzóanyag a tőle megszokott módon alkalmas bakancsos kirándulásoktól Alkotótáborra való rákészülésekig sok mindenre, és itt már indítható is a Spotify-on 👇 itt meg vásárolható a Bandcampen.

MINDENFÉLE HAZAI ZENE EBBEN A FOLYAMATOSAN FRISSÍTETT PLAYLISTÜNKBEN!

Published May 28, 2024.