Electronic Beats Hungary

Kaytranada öt év után új albummal csekkolt be, rajta PinkPantheresszel és Childish Gambinóval és másokkal

Mielőtt bármit tennél, hadd ajánljuk figyelmedbe a frissen rilízelt SZELEKTOR 24 válogatásunkat, rajta a jelenkor izgalmas új hazai producer tehetségeivel és előadóival! ERRE TESSÉK.

A 2019-es Bubba után fél évtizeddel érkezett be a haiti-kanadai producer új szólócucca, természetesen szokás szerint a hiphop, az R&B és az elektronika háromszögében. És az a szitu, hogy így elsőre ez az eddigi talán legjobbja: fűtött, szexuális, táncolós és életigenlő. Azért persze még meghallgatjuk mi is párszor!

ITT EGY VIDEÓ RÓLA:

TIMELESS címmel megyünk, és sok vendég tűnik fel a lemezen, beinteget egy dalra többek között többek között Channel Tres (Drip Sweat), PinkPantheress (Snap My Finger), Childish Gambino (Witchy), Tinashe (More Than a Little Bit), Thundercat (Wasted Words), Dawn Richard (Hold On) és hát a többiek.

ITT EGY MÁSIK VIDEÓ RÓLA!

Az album tartalmazza még a korábban megjelent, a barátságból szerelemmé fejlődő kapcsolódás folyamatát feltáró Lover/Friend – Rochelle Jordannel – és a reszelősen éneklős Stuntin – Channel Tres közreműködésével – című dalokat is.

Indítsatok rá, mert ahány szín van a palettán, annyiféle dal sorakozik fel itt is, miközben az összes irányvektora egy pontba mutat: a kompromisszummentes boldogsághajkurászás felé.

TOVÁBBI HÍREINKBŐL:

Kövess minket everywhere:

Published June 11, 2024.