Electronic Beats Hungary

Adományozó bulival ünnepel az 5 éves KATTT, itt vannak emlékezős fotók warmupnak

December 15-én este a Dürer Kert teljes területét foglalja be egy szuperbulira a KATTT brigád, ahol a fellépők nem kapnak gázsit, a teljes bevétel pedig civil szervezeteknek megy, ezúttal a hajléktalanokat segítő A Város Mindenkié és az ukrajnai Esperanza Charity Foundation számára, ami a háború áldozatainak nyújt támogatást.

A United We Dance partisorozat még az agresszív orosz inváziót követően jött létre azzal a szándékkal, hogy fontos munkát végző civil szervezeteket támogasson az összetartás nevében, érdemes viszont felidézni, hogy a KATTT már az első pár évében egy adományalapú buli volt, “amire ha valakinek nem volt épp elég pénze, akkor is be tudott csatlakozni az össznépi táncpárbajba” – mondja az egyik szervező, Rupa.

Ennek örömére és a projekt 5. születésnapja alkalmából arra kértük a szervezőket, pár képpel idézzenek már fel emlékezetes momentumokat, hogy még nagyobb jókedvvel vagy még jobb nagykedvvel induljunk neki a Lágymányosi öbölnek. Fotók + gondolatok! 👇🔥

2020, Kőbánya: Niac Karcsi, aki az első naptól a retidensünk zárta minden bulinkat régen. Jó barátunk és kollégánk arca elárul mindent a pillanat gyönyöréről. (Fotó: Varga Orsi)
2019, Kőbánya: Az akkori KATTT bulik rendszeres otthona (Fotó: Varga Orsi)
2019, Kőbánya: amióta KATTT a KATTT, a vizuális megjelenés, a fény és füstgép egy esszenciális része a munkánknak. Az elmúlt öt évben rezidens fényes és technikusként dolgozik velünk Illés Erazmusz Andor, Tarbay Roland és Várszegi Anna. (Fotó: Varga Orsi)
2019, Csabdi: Az első kis vidéki huncutságunk az Uccu egy kollaboráció volt az Mhmm csapatával. Egy nagy lépés volt számunkra kitörni az addigi kőfejtők karjai közül. Itt ismertük meg Varga Orsit, aki utána több évig volt a fotósunk. (Fotó: Varga Orsi!)
2020, Kőbánya: a régi kolbászgyár, mára 4K-ként létezik. 2019-től ez volt az otthonunk, ez a kép a Valentin napi ominózus bulink reggele, és a pandémia kezdete előtti utolsó összeborulást dokumentálja. (Fotó: Varga Orsi)
2021, Első Katttarzis Fesztivál: a reggeli pillanatok szépsége, és a közösségünk játékossága mindig az egyik inspirációnk volt a szervezésre. A kép az első Katttarzis fesztiválon készült, ami a KATTT és Potent (ma VOX) kollaborációjaként két évig menetelt mint közös projekt.
2022, Turbina: Bertók Kriszti az elmúlt két évben volt a rezidens fotósunk. Mind Kriszti és Orsi esszenciális része volt a KATTT emléktárának, amitől sok ember arca mosolyra derül az évek fotóit végignézve.
Boldog szülit a srácoknak, ünnepeljétek tánccal, ha arra jártok! (Járjatok arra.)
Még több hétvégi és hétközbeni programért pedig irány Budapest új programajánló oldala.

Published December 14, 2023.