Electronic Beats Hungary

Trágya, édesburgonya, szerelem: itt van Jules War új videója

A hazai újhullámos énekesnői mezőny értéke eddig is aranyban volt mérhető, de Lovasi Eszterrel nemrég új versenyző lépett a csillogó pantheonba – ha a név megkongat egy harangot, akkor eláruljuk, hogy igen, ő a legendás pécsi együttes frontemberének a lánya, és igen, már az első dalával jelezte, hogy domináns árnyalatot készül lopni a magyar alternatív popzenei színtérre.

Jules War nevű projektjének most befutott a folytatása, ami egy szerelmi leszámolást idéző, megrendítő szerzemény, és egy igazán expresszív videó kapcsolódik hozzá, amit hirtelen felindulásból forgattak Orfűn egy 30 éves családi videokamerával.

“Reggeli közben meséltem a barátomnak, hogy nem tudunk megegyezni egy korábban leforgatott anyag vágásáról, mikor ő megpillantott egy nagyra nőtt édesburgonyát a sarokban és kitalálta, hogy csináljunk egy teljesen új videót. Egy olyat, ami biztos, hogy senkinek sem tetszik majd. Ehhez a szomszédos lovarda trágyadombja megfelelő helyszínnek tűnt, és pár órán belül rögzítettük is a filmet”

– mondta el Eszter a klip születéséről. Amit nagy örömünkre mi mutathatunk be először, a teljes dekódolását viszont mindenkinek a saját elképzelésére bízzuk:

Jules War izgalmas és érzékeny zenei világát hamarosan újabb dalok tágítják, nyáron pedig végre színpadon is bemutatkozik a produkció: június 30-án, a Fishing on Orfűn látható majd először a zenekari felállás.

MÉG TÖBB JÓ HAZAI? VAN ERRE EGY PLAYLISTÜNK.

Szociális le nem maradások:

Published April 04, 2023.