Electronic Beats Hungary

Trágya, édesburgonya, szerelem: itt van Jules War új videója

A hazai újhullámos énekesnői mezőny értéke eddig is aranyban volt mérhető, de Lovasi Eszterrel nemrég új versenyző lépett a csillogó pantheonba – ha a név megkongat egy harangot, akkor eláruljuk, hogy igen, ő a legendás pécsi együttes frontemberének a lánya, és igen, már az első dalával jelezte, hogy domináns árnyalatot készül lopni a magyar alternatív popzenei színtérre.

Jules War nevű projektjének most befutott a folytatása, ami egy szerelmi leszámolást idéző, megrendítő szerzemény, és egy igazán expresszív videó kapcsolódik hozzá, amit hirtelen felindulásból forgattak Orfűn egy 30 éves családi videokamerával.

“Reggeli közben meséltem a barátomnak, hogy nem tudunk megegyezni egy korábban leforgatott anyag vágásáról, mikor ő megpillantott egy nagyra nőtt édesburgonyát a sarokban és kitalálta, hogy csináljunk egy teljesen új videót. Egy olyat, ami biztos, hogy senkinek sem tetszik majd. Ehhez a szomszédos lovarda trágyadombja megfelelő helyszínnek tűnt, és pár órán belül rögzítettük is a filmet”

– mondta el Eszter a klip születéséről. Amit nagy örömünkre mi mutathatunk be először, a teljes dekódolását viszont mindenkinek a saját elképzelésére bízzuk:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Jules War izgalmas és érzékeny zenei világát hamarosan újabb dalok tágítják, nyáron pedig végre színpadon is bemutatkozik a produkció: június 30-án, a Fishing on Orfűn látható majd először a zenekari felállás.

MÉG TÖBB JÓ HAZAI? VAN ERRE EGY PLAYLISTÜNK.

Szociális le nem maradások:

Published April 04, 2023.