Electronic Beats Hungary

Elindult Budapest legáramvonalasabb új programajánló oldala

Szeretjük a jó szpotokat, és szerintünk ti is. De a legjobban mindenki azt szereti, ha nem marad le a jó szpotok jó bulijairól, koncertjeiről, workshopjairól, dizájnvásárairól, kiállításairól és egyéb zsibongásairól. Mára viszont akkorára duzzadt a hírfolyamzaj, annyira átláthatatlan néha a Facebook eseményoldala, és annyira könnyen csúszunk le valamiről, hogy érdemesnek tűnt ezt ráncba szedni.

Névadó gazdánk, a Telekom úgy döntött, hogy a mi segítségünket is igénybe véve érkezik erre egy megoldással, ami végre a Napnál is világosabban segít elnavigálni a programdzsungelben,

úgyhogy a mai nappal elindult a TELEKOM SPOTS.

Aminek köszönhetően mostantól minimálisra csökkenhet a FOMO-együttható, mert tényleg nehéz lesz lemaradni: kategóriák szerint, adott időszakra szűrve lehet kitalálni, hogy a Manyi szeköndhend ruhavására után lemenjünk-e a Jurányiba színházazni, és hogy utána Totem Triba-ra rugózzunk az Edithben vagy Andy C-re triplaikszeljünk az Akvában.

És azt még el sem árultuk, mi a legnagyobb buli az egészben, pedig ez a legnagyobb buli az egészben: az egy dolog, hogy az oldal szerkesztői lelkesen figyelik és szemlézik a kiemelendő kulturális történéseket, de a profiljából

a felhasználó maga is tölthet fel programot, ha éppen erdei trance szeánszot szervez, felolvasóestje lesz egy wekerletelepi kávézóban, vagy hiányolja a kedvenc zenekara kövi pincebuliját.

Persze minden külsőleg feltöltött program átmegy egy moderálási folyamaton, ami szomorú hír a trolloknak, viszont remek lehetőség a kulturális életet felrázni igyekvőknek.

Szóval még egyszer, erre tessék a programjaid ajánlójához! 🤙

Kövess ránk errefelé is:

Published February 09, 2023.