Electronic Beats Hungary

Ha Nilüfer Yanya új videója nem vonzza be a tavaszt, akkor semmi sem

“Gondolom, most már nincs rám szükséged. Ez olyan furcsa dolog, azt akarom, hogy hidd el nekem, jól vagyok” – énekli új dalában a barbadoszi és ír és török felmenőkkel bíró képzőművész szülők zenész gyermeke, Nilüfer Yanya, aki a londoni Chelsea-ben cseperedve szívta magába a zenét, 12 éves korára pedig már megtanult tisztességesen gitározni. Mára az indie szféra végtelenül kifejező hangjaként érdemes számon tartani, öt éve ontva magából az ezerszínű dalokat, amik hallatán az ember legszívesebben megölelgetné a hozzá legközelebb álló idegent.

De vissza az új dalhoz: itt aztán úgy megtölti életigenléssel ötven százalékra a poharat, hogy az mindenképp félig telinek tűnik – még akkor is, ha a szöveget értelmezve egy szakítás története bontakozik ki. A pozitív töltetre persze rendesen rásegít a szetting, hiszen a klip Srí Lankán forgott, ráadásul nővére rendezésében.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Painless címmel érkezőben van az énekesnő harmadik nagylemeze, arról esett le a dal – március negyedikét lehet beírni a digitális naptárakba emlékeztetővel.

Követés 4 követés:

Published February 17, 2022.