Electronic Beats Hungary

Ha Nilüfer Yanya új videója nem vonzza be a tavaszt, akkor semmi sem

“Gondolom, most már nincs rám szükséged. Ez olyan furcsa dolog, azt akarom, hogy hidd el nekem, jól vagyok” – énekli új dalában a barbadoszi és ír és török felmenőkkel bíró képzőművész szülők zenész gyermeke, Nilüfer Yanya, aki a londoni Chelsea-ben cseperedve szívta magába a zenét, 12 éves korára pedig már megtanult tisztességesen gitározni. Mára az indie szféra végtelenül kifejező hangjaként érdemes számon tartani, öt éve ontva magából az ezerszínű dalokat, amik hallatán az ember legszívesebben megölelgetné a hozzá legközelebb álló idegent.

De vissza az új dalhoz: itt aztán úgy megtölti életigenléssel ötven százalékra a poharat, hogy az mindenképp félig telinek tűnik – még akkor is, ha a szöveget értelmezve egy szakítás története bontakozik ki. A pozitív töltetre persze rendesen rásegít a szetting, hiszen a klip Srí Lankán forgott, ráadásul nővére rendezésében.

Painless címmel érkezőben van az énekesnő harmadik nagylemeze, arról esett le a dal – március negyedikét lehet beírni a digitális naptárakba emlékeztetővel.

Követés 4 követés:

Published February 17, 2022.