Electronic Beats Hungary

BÖBE új videójában beteljesül a tiltott szerelem

Az egyre kerekebb karriermérföldköveket maga mögött hagyó, szólókarrierre váltott énekesnő, a tavalyelőtti Telekom Electronic Beats válogatásunkra (aminek hamarosan érkezik az újabb felvonása a hozzá tartozó pályázattal, watch this space!) is egy szuper újhullámos elektro-popot beküldő BÖBE ma egy utolsó dallal becsekkolt még a most februárban megjelenő első önálló albumáról.

Ez a Forbïdden Fruït, ami az alkotó elmondása alapján

“egy tiltott szerelemről szól, amikor olyasvalakit szeretünk, aki nem lehet a miénk. A dalszöveg egy fantáziálás arról, hogy mi lenne, ha mégis beteljesülne ez a szerelem. Ez az egyik személyes kedvencem a nagylemezről, egy kicsit talán dögösebb dal, és számomra nem volt kérdés, hogy ehhez készüljön a klip.”

A kisfilm ráadásul Ádám és Éva sztorijából inspirálódik, szembejön velünk a Paradicsom, a Bűnbeesés és a Kiűzetés is, mégpedig Nizalowski Dóri rendezésében és Rédling Hanna art directori gondozásában:

“Szerintem ideje, hogy a nők is előtérbe kerüljenek producerként, rengeteg női tehetséget ismerek ezen a területen, akár itthon, akár külföldön. A lemezt – így a forbïdden fruïtot is – szintén egy női producer, Garay AnnaElza mixelte. Nekem az alkotáshoz hozzátartozik, hogy ne csak a dalszöveget és az akkordmenetet írjam meg, de a körítést is, számomra ez egy önkifejezés. Nem állítom magamról, hogy jelenleg már profi producer vagyok, de nagyon élvezem azt a szabadságot, amit a hangszerelés nyújt az alkotási folyamatban” – mondta még BÖBE.

Mi pedig annyit mondunk, hogy jöjjön az a nagylemez ✌️✌️✌️

Kövess minket a szociális felületeken! 👇

Published February 04, 2022.