Electronic Beats Hungary

Mélyreható rejtélyekkel házalnak ezek a legendás norvégok

Hogy pontosabbak legyünk: ismét bejelentkezett a 2014 óta albumokat kiadni nem hajlandó, de zenélni azért még zenélő (tehát dalokat, mixeket, válogatásokat a kezei közül még bőven kiengedő) Röyksopp duó, ami olyan világrengető slágereket dobott ránk pár generációval korábban, mint az Eple vagy a Poor Leno.

Profound Mysteries munkanéven vágtak most új projektbe, aminek rögtön itt az első dala, a csodálatos Alison Goldfrapp vokáljaival kísért elektropopos Impossible:

A teljes DOLOG április 29-én lát napvilágot minden streaming platformon, és tényleg csak azért nem hívjuk lemeznek, mert a srácok nem akarják, hogy így hívjuk (egyébként minden jel arra mutat, hogy ez egy lemez lesz, de Voldemortot is megtiszteltük, hogy nem mondjuk ki a nyilvánvalót, menjünk bele most is a játékba). Meg azért is, mert tényleg nem csak zenéről van szó.

Svein Berge és Torbjørn Brundtland azt mondta a matériáról:

“Emberi lényekként az, amit nem tudunk, messze háttérbe szorítja mindazt, amit tudunk. Tinédzserként gyakran beszélgettünk vonzalmunkról a végtelen és a lehetetlen, vagyis az élet legmélyebb rejtélyeinek kapcsán.”

A Profound Mysteries koncepcióját a srácok egy külön oldallal is felszentelték, ez itt érhető el, és érdemes is klikkelni a néhány fejvakarósan trippy rövidfilmért.

Kövess minket itt is, ott is, mindenhol:

Published February 03, 2022.