Electronic Beats Hungary

Fotók: így nyílt meg Debrecenben a Kraft Music Lab, ahol bárki ingyen tanulhat producerkedni és dj-zni

Március 11-én az alkotni vágyó fiatal felnőtteket már eddig is felkaroló debreceni KraftLab további evolúción ment keresztül: ezúttal a Telekom Electronic Beats csapatának szakmai támogatásával zenei stúdió nyílt itt, hogy további támogatást kapjon az elektronikus zenei utánpótlás (ami miatt persze már eddig sem kellett nagyon aggódnunk).

Jelen voltak és workshopot, illetve előadást tartottak olyan zenészek, mint Schoblocher Barbi a Blahalouisianából, a Beton.Hofi slágerekért is felelős Hundred Sins, az élőben friss dalt rögzítő Böbe, a technószférában nemzetközi szinten is elismert CVRDWELL az analóg szintijeivel, valamint LAU és Tolo, akik dj-zni tanították az egybegyűlteket. Jó volt nézni a csillogó szemek tulajdonosait, akik közül sokan elejétől a végéig szivacsként szívták fel a látott-hallott információkat, aztán pedig álltak be a keverő mögé, úgyhogy

nekünk már csak annyi a dolgunk, hogy képeken is megmutassuk az eseményt, ami többeknek akár a későbbi zenei pályájuk első babystepjeit is jelentheti:

Végül, ahogy az ilyenkor illik, a Nagyerdei Víztoronynál egy korrekt afterrel vezethette le mindenki a még megszorult energiákat. Valahogy így:

Köszi mindenkinek, aki jött – folytatása következik! ☻☻☻

Kövess minket itt is, ott is:

Published March 17, 2023.