Electronic Beats Hungary

Felemelő house-ünnepnek ígérkezik Honey Dijon új albuma

A szuperpozitív töltetű elektronikus tánczenék, és egyben az ilyenekre mozduló transzközösség egyik legfontosabb arca is Honey Dijon: energiától fűtött, magával ragadó dj-szettjei legendaszámba mennek (szia, közel tízmilliós nézettségű Boiler Room), mindezt ráadásul úgy érte el, hogy elsősorban a diszkó aranykorából és az amerikai house-ból merít.

Mindeközben pedig jelentős társadalmi üzeneteket is terít. Ha pedig mindez nem lenne elég, a fashionvilágba is bátran betört: tavasszal írtuk meg, hogyan vitte el a divatbemutatókon dj-zés a saját ruhák felé, ami egyáltalán nem ördögtől való dolog ott, ahonnan ő jön, ahogy maga is fogalmazott: “mint a legtöbb szubkultúrában, az öltözködés Chicagóban is jelezte, hogy a mozgalom része vagy, hogy milyen klubokba jártál, milyen emberekkel lógtál együtt.”

Egy szó mint tízezer, Honey Dijon nagyot ment az elmúlt években minden fronton, és teljesen megérdemelten.

Black Girl Magic néven pedig végre úton van a második nagylemeze, november 18-án várható, és 15 trekkben épp ugyanennyi vendég szerepel majd rajta, Channel Trestől Josh Caffén át Mike Dunn-ig. És néhány trekit már most is be lehet fogadni:

Ebből máris kiderül, hogy Honey Dijon nem szalad le a megkezdett útról: groovy, szexi, testpozitív, soulful, felemelő és vidám dalok sorakoznak egymás után rengeteg vokállal.

Ez itt pedig a legfrissebb dal:

Dijon azt mondta az albumról:

“Ezt a lemezt a szeretetnek szenteltem: a zene és a közösség szeretetének, de legfőképpen az önszeretetnek. Arról szól, hogyan maradj hű ahhoz, aki vagy, minden más ellenére, és szeress bátran félelem nélkül.”

Nuff said. Várjuk!

Follow 4 follow 4 follow:

Published October 04, 2022.