Electronic Beats Hungary

Ez az ipari open air, ahol beindítjuk veletek a nyarat június 11-én

Bemutattuk már nemrég, ki az a három komoly külföldi és egy borzasztóan ígéretes magyar fellépő, akik a Telekom Electronic Beats Tour 2022 fullosan ingyenes budapesti állomásán (ESEMÉNY!!!) megcsinálják a kedvünket a kövi hónap első felében. De lógtunk még valamivel.

Megvillantani nektek, milyen különleges szpoton ütjük majd el ezredmagunkkal az időt ezen a csillogó júniusi délutánon-estén.

Agyonhasznált, too trendi belvárosi helyszín helyett idén tehát ebbe a szemjojóztató indusztriális térbe visszük a tömeges mókázást, a Főzdeparkba.

Oké, de mi ez a fura nevű Főzdepark?

Tekerj egyet lefele, és már mondjuk is.

Ez a volt Globus Konzervgyár területén 2016-ban alakult meg a MONYO Brewing CO., a Mad Scientist, a Horizont Sörök valamint a HopTop Brewery összefogásával. A négy kisüzemi kraft sörfőzde az egykori Királyi Sörfőzde ipari parkjának, egy mai rozsdaövezetnek adott újra funkciót. És azért itt, mert Kőbánya tradicionálisan a söriparhoz kapcsolódó kerület.

És azt láttuk, hogy ezek között a falak között pont annyira fog pszichedelikusan mutatni a Django Django, mint amilyen zenét játszik.

A helyszín kocsival negyed, bringával fél órára van a Deákról (Google Maps célzás itt). És persze ez a látvány még semmi, mert mi is fogunk kezdeni vele egy s mást 👁👁

Tali ott, zenés ajánló itt:

Kövess minket mindenhol:

Published May 22, 2022.