Electronic Beats Hungary

Elbújsz velünk egy bulira a pécsi múzeumkertben, és jól jársz

A Zsolnay Fényfesztivál önmagában is grandiőz esemény, de mi most még egy zenés-táncos összejövetellel is megfejeljük. Írjátok be július 8-at a naptárakba!

Balzsamos nyári estén egy történelmi épület zöldellésben úszó kertjében bulizni: így hangzik egy recept, aminek a végeredményéből csak az nem falatozik szívesen, aki nem tud róla. Ezért most elmondjuk, hogy tudjátok: ott leszünk, begurítunk néhány hangfalat, áramot adunk alájuk, és színpadra állítunk vonzó zenei acteket.

Egészen konkrétan a Magyar Tudományos Akadémia kutatóhelye, a Janus Pannonius Múzeum tövében vizsgálunk meg együtt olyan dolgokat, mint hogy milyen az, amikor sok jó ember nagy helyen is elfér, mennyire illeszkednek a natúrborok egy gyönyörű zöld ligetbe (megerősítendő hipotézisünk szerint: mi az hogy, nagyon is), hogyan néz ki egy gigantikus hőerőmű alakja a fény nyelvére lefordítva, illetve milyen reakcióba lépnek az egészséges ételek az innovatív dj-szettek előterében.

Aha, ezek mind lesznek.

Zenéből igazán sokszínű, műfajbörtönök felett álló mixet válogattunk – alap, hogy normál, hogy érkezik a helyi Betwixt brigád, nélkülük a party félkarú óriás lenne:

Rajtuk kívül a Bicep és Caribou pozitív, felpezsdítő nyomdokaiban járó Kocsis Bence, azaz OIEE:

a szikrázó női rapvulkán, Sisi:

A szintén rímekben beszélő Co Lee:

És a még mindig misztikus maszkban mutatkozó Hundred Sins, az edgy magyar popzene (egyik) megmentője:

Szóval, jó, ha tudtok erről. És mivel az ismétlés a tudás édesanyja, újra iderakjuk a Facebook-eseményt, ahol egy Goinggal jelezhetitek a spancik felé, hogy kimaradnak, ha kimaradnak.

A buli a Telekomosok Fesztiválja részeként valósul meg, amely az ország minden táján ingyenes koncerteket és kulturális programokat hoz tető alá a nyár során.

DE EZ CSAK A KEZDET – A NYÁR VÉGÉN TÁNCOLJ VELÜNK EGY HŐERŐMŰBEN IS:

Published June 28, 2023.